​​​​​IVECO DAILY EURO 6, NAPREDNE TEHNOLOGIJE MENJALNIKA IN MOTORJA

Zmogljivost za učinkovito in zanesljivo izvršitev vaše naloge

Nova IVECO Daily šasija s kabino, uporablja napredne tehnologije menjalnika in motorja, da zagotovi vrhunsko zmogljivost in neverjeten prihranek goriva, za izpolnitev vaših nalog učinkovito, zanesljivo in z majhnim učinkom na okolje. Komercialno vozilo se zanaša na dovršene tehnologije motorjev za zmanjšanje emisij in neverjetno zmogljivost:

  • LP-EGR tehnologija brez AdBlue®: modeli, ki vsebujejo IVECO 2.3-litrski F1A motor z z recirkulacijo izpušnega plina z nizkim pritiskom (Low Pressure Exhaust Gas Recirculation), so idealni za najbolj enostavno upravljanje z vozilom. Kompleks sestavljen iz elementov kot sta črpalka za olje s spremenljivo delovno prostornino (the variable displacement oil pump) in turbopolnilnikom vam zagotavlja odlično varčnost porabe goriva.

  • SCR tehnologija: modeli, ki vključujejo selektivno katalitično redukcijo (Selective Catalytic Reduction), ki ne spremeni procesa notranjega zgorevanja, da vam zagotovi potrebno moč in učinkovitost z nizkimi vzdrževalnimi stroški.

  • CNG tehnologija: Daily Natural Power ima enako zmogljivost in prehodno odzivnost kot njegov dizelski ekvivalent, saj vključuje elemente pravega dizelskega motorja prilagojene za delovanje na stisnjen naravni plin (Compressed Natural Gas). Daily E6 šasija s kabino je prostotekoče in neverjetno tiho vozilo.

 

HI-MATIC MENJALNIK
IVECO’s HI-MATIC 8-hitrostni menjalnik ima vse prednosti udobja, varnosti, varčnosti porabe goriva in zmogljivosti z naraščajočim izborom Daily modelov, za zadovolitev vseh vaših poslovnih potreb.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt