NOVI DAILY
VOZILO, KI BO SPREMENILO
VAŠO POSLOVNO PERSPEKTIVO

VOZILO, KI BO SPREMENILO VAŠO POSLOVNO PERSPEKTIVO

Veliko več kot vozilo. Novi Daily je zasnovan tako, da vam pomaga upravljati vaše podjetje trajnostno in uspešno. V hitro spreminjajočem se svetu, kjer avtomatizacija igra vse večjo vlogo, Novi Daily naredi velik korak na poti do avtonomne vožnje in izboljšanja varnostnih funkcij.

Novi Daily postavlja tehnologijo v službo voznika: ko večino svojega delovnega dne preživite za volanom, želite, da so vaše življenjske razmere v vozilu in vozniške izkušnje brez primere. V svoji 40-letni zgodovini je Daily nenehno izboljševal življenjske in vozne izkušnje na najvišji ravni v svojem razredu.

Novi Daily zajema povezljivost, da bi odklenil povsem nov svet visoko personaliziranih storitev, ki so natančno prilagojene vaši uporabi vozila in vašim zahtevam.

Resnično je vaša popolna transportna rešitev, prilagojena vašemu podjetju.

NOVI DAILY

TRAJNOSTNOST
IN UČINKOVITOST

Do 10% privarčevanega goriva z visoko učinkovitim sistemom na vozilu

@Titolo

​Motorji New Daily-ja se izkazujejo po svoji učinkovitosti porabe goriva zaradi uvedbe funkcij, kot so nova elektronsko krmiljena variabilna geometrija turbine, ekskluzivne pnevmatike razreda A Super Eco Low Rolling, posebej zasnovane za  Daily in sistem Start & Stop.

DO 10% PRIHRANKA PRI STROŠKIH VZDRŽEVANJA
Izboljšave izdelka in daljši intervali menjave olja omogočajo znatne prihranke, do 10% stroškov vzdrževanja v urbanih okoljih.

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI ZA VSAKO NALOGO
Daily je znan po svoji obsežni ponudbi motorjev in je edinI na trgu, ki ponuja dva motorja, ki sta optimirana za vrhunsko zmogljivost za vsako nalogo:

 • 2,3-litrski motor F1A, ki je sedaj na voljo za "light duty" in "heavy duty"  homologacijo  
 • 3,0-litrski "heavy duty" F1C motor z večjo zmogljivostjo in močjo do 210 KM in je na voljo tudi v  različici na stisnjen zemeljski plin, kar vodi v čisto vožnjo in izjemno tiho vozilo.

ASISTENČNA VOŽNJA
& VARNOST

Do 38% manj nesreč v urbanem okolju z naprednimi asistenčnimi sistemi za pomoč vozniku *

@Titolo

​Novi Daily znatno napreduje na poti do avtonomne vožnje in varnosti z uvedbo celotnega sklopa naprednih sistemov za pomoč voznikom. Vse te napredne tehnologije so v službi voznikov in jim omogočajo, da se varno osredotočijo na svoje delo, kar zahteva večjo stopnjo večopravilnosti. Tako zmanjšujejo tveganje za nesreče na avtocestah in prometnih mestnih ulicah, pomagajo vam v težkih situacijah in odpravljajo stres v gostem prometu - v korist vaše kakovosti življenja v vozilu in vašega poslovanja.

 • Izogibajte se trkom z AEBS in City Brake PRO
 • Brez napetosti pri težkih prometnih zastojih z Queue Assist
 • Varno križarite po avtocesti s prilagodljivim tempomatom - Adaptive Cruise Control
 • Vedno ostanite v voznem pasu s pomočjo ProActive Lane Keeping Assist
 • Stabilnost pri močnih vetrovih s pomočjo Crosswind Assist
 • Vozite varno po strmih pobočjih z nadzorom spusta po hribu z Hill Descent Contril
 • Ne izgubljajte stika s podlago s sistemom Traction Plus


* Po podatkih komisije Združenih narodov za Evropo lahko.

V VOZILU
& VOZNE IZKUŠNJE

Novi Daily uporablja tehnologijo, ki zagotavlja izjemno doživetje vožnje, ki je izjemno podobno avtomobilom visokega razreda.

@Titolo

​Življenje na krovu je lažje, udobnejše in bolj produktivno kot kdajkoli prej.

 • Gladka, brez napora upravljiva vožnja, z novim električnim servo volanom in načinom za mestno vožnjo

 • Enostavna in jasna interakcija z novim barvnim zaslonom visoke ločljivosti​

 • Vaše digitalno življenje na krovu z napravami Apple Car Play in Android Auto z 7-palčnim zaslonom

 • Varnost in učinkovitost s spremljanjem tlaka v pnevmatikah v realnem času

 • Parkirno udobje in učinkovitost z novo električno parkirno zavoro

 • Visoka vidljivost in učinkovitost z novimi  LED lučmi za vselej

IZBOLJŠANA POVEZLJIVOST
IN DOGOVORJENE STORITVE

Povezljivost je v tem, da uporabljate vašo mobilno napravo na krovu, vendar je v Novem Daily-ju še veliko več.

@Titolo

​Celovita paleto storitev, ki nam omogoča bolj proaktivno in učinkovito podporo vašemu podjetju, kar zmanjšuje čas vzdrževanja vozila in povečuje produktivnost.

Izboljšan čas neprekinjenega delovanja, saj je vozilo v neposrednem stiku s strokovnjaki IVECO, ki bodo prejeli podatke v realnem času, lahko izvedejo diagnostiko in prepoznajo morebitne zadeve, še preden se pojavijo, pri čemer se izvajajo preventivni ukrepi za zmanjšanje izpadov.

Prilagojene storitve, ki se natančno ujemajo z vsakodnevno uporabo, zahvaljujoč podatkom v realnem času, ki jih prejmemo iz vašega Daily-ja

Z uporabo portala MYDAILY lahko v realnem času optimizirate učinkovitost vašega Daily-ja tako, da analizirate njegovo zmogljivost, porabo goriva in celo voznikov slog vožnje.

Rešitve za upravljanje voznega parka, ki vam bodo omogočile zmanjšanje stroškov zaradi boljšega sledenja vozil, izkoriščenosti voznega parka, obnašanja voznikov, napredne diagnostike motorjev in poročanja v realnem času.