​​​​​IVECO DAILY EURO 6, MOČ IN UČINKOVITOST VAM NA USLUGO

Tehnologija motorja za maksimalno učinkovitost

Daily Euro 6 prenaša svoj čut za poslovnost na napredne tehnologije motorjev in menjalnikov, da zagotovi vrhunsko zmogljivost, ki jo potrebujete za učinkovito in zanesljivo izpolnitev vaše naloge.
Novi IVECO Daily Euro 6 s sestavo svojega motorja zagotavlja več moči in navora, hkrati pa zmanjša Daily-jev učinek na okolje z nizkimi vrednostmi emisij. Novi furgon je opremljen z najnovejšo tehnologijo motorja za maksimalno učinkovitost:

  • LP-EGR tehnologija brez AdBlue®: modeli, ki delujejo z IVECO 2.3-literskim F1A motorjem z recirkulacijo izpušnega plina z nizkim pritiskom (Low Pressure Exhaust Gas Recirculation), so idealni za najbolj enostavno upravljanje s komercialnim vozilom. Kompleks sestavljen iz elementov kot sta črpalka za olje s spremenljivo delovno prostornino (the variable displacement oil pump) in turbopolnilnikom vam zagotavlja odlično varčnost porabe goriva ter nizke delovne stroške, prav tako pa tudi več moči in navora.

  • SCR tehnologija: modeli, ki vključujejo selektivno katalitično redukcijo (Selective Catalytic Reduction), rešitev z naknadano obdelavo, so v prednosti zaradi enostavnega sistema, ki ne spremeni procesa notranjega zgorevanja, da vam zagotovi potrebno moč in učinkovitost z nizkimi vzdrževalnimi stroški.

  • CNG tehnologija: Daily Natural Power ima enako zmogljivost in prehodno odzivnost kot njegov dizelski ekvivalent, saj vključuje elemente pravega dizelskega motorja prilagojene za delovanje na stisnjen naravni plin (Compressed Natural Gas). Je prostotekoče in neverjetno tiho komercialno vozilo, kar predstavlja dodatno prednost v urbanih naseljih z omejenim prometom.

 

HI-MATIC MENJALNIK
IVECO’s HI-MATIC 8-hitrostni menjalnik ima vse prednosti udobja, varnosti, varčnosti porabe goriva in zmogljivosti z naraščajočim izborom Daily modelov, za zadovolitev vseh vaših poslovnih potreb.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt