ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

​Όλες οι σειρές των λεωφορείων μας διαθέτουν νέους κινητήρες Euro VI με τεχνολογία IVECO HI-SCR (High-efficiency Selective Catalytic Reduction), η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την FPT Industrial, για τις μέγιστες επιδόσεις και την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου.

Η τεχνολογία αυτή προστατεύεται από πλήθος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για λεωφορεία με κινητήρα πίσω και υψηλούς περιορισμούς ψύξης, αλλά και για αστικά δρομολόγια που χαρακτηρίζονται από χαμηλή εμπορική ταχύτητα και συχνές στάσεις, αποτελώντας μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη μείωση των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσης καυσίμου, αυξάνοντας παράλληλα την ισχύ και την ροπή του κινητήρα.

Η τεχνολογία IVECO HI-SCR εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της βέλτιστης απόδοσης του κινητήρα, χωρίς να είναι αναγκαία η ανακύκλωση των καυσαερίων, χωρίς τη χρήση περίπλοκου υπερσυμπιεστή και με χαμηλή θερμική καταπόνηση του φίλτρου σωματιδίων. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού βάρους και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

  • ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ:

- Υψηλότερη ισχύς και ροπή με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου

- Αξιοπιστία. Χάρη στο σύστημα επεξεργασίας υψηλής απόδοσης, δεν είναι πλέον αναγκαία περίπλοκα ή συμπληρωματικά στοιχεία για την επίτευξη πολύ χαμηλών εκπομπών ρύπων

- Σημαντική μείωση του θορύβου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του οχήματος

- Χαμηλότερο βάρος χωρίς συμβιβασμούς στην εσωτερική διαμόρφωση και στη χωρητικότητα επιβατών

- Μικρότερη συχνότητα συντήρησης

 
Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ