ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πάντα παρόντες σε περίπτωση προβλήματος!

Ένα ταξίδι είναι πάντα μια εμπειρία, ιδίως όταν έχει κανείς την ευθύνη για μεγάλο αριθμό επιβατών. Το απρόοπτο μπορεί να συμβεί πάντα, καθώς κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό.

Για τον λόγο αυτό, η Ομάδα Σέρβις της IVECO BUS, σας παρέχει βοήθεια για άμεση επίλυση των προβλημάτων σας με εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι έτοιμοι να βρουν τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Το μεγάλο εύρος των γνώσεων που έχουμε συγκεντρώσει με την πάροδο του χρόνου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε την ιδανική υπηρεσία και να βελτιώνουμε την ποιότητα των ανταλλακτικών που σχεδιάζουμε για το δικό σας IVECO BUS.

Στο επίκεντρο της προσοχής της IVECO BUS βρίσκεται η ποιότητα!

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για πιο άνετο ταξίδι. Εν ολίγοις, προσφέρουμε πάντα το σωστό προϊόν για να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

Η παρεχόμενη υπηρεσία.

Οι τεχνικοί μας και το εκτεταμένο μας δίκτυο στην Ευρώπη, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας το ταχύτερο δυνατόν. Προτεραιότητά μας είναι η παράδοση του προϊόντος οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου.