​ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

​ΥΨΗΛΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Το στυλ IVECO BUS είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Οι μοντέρνες και καλαίσθητες γραμμές που έχουν μελετηθεί για να παρέχουν τις υψηλότερες αεροδυναμικές επιδόσεις, προσφέρουν μια άμεση αίσθηση κομψότητας, πολυτέλειας και καινοτομίας. Τα οχήματα IVECO BUS προσελκύουν πάντα τα βλέμματα στους δρόμους εντός ή εκτός πόλης.

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ DESIGN.
Εκτός από το έντονο family feeling που χαρακτηρίζει όλη τη νέα σειρά προϊόντων IVECO BUS, υπάρχουν και πολλές άλλες πτυχές που επηρεάζονται από το προσεγμένο design της εταιρείας μας. Ο εξορθολογισμός του εξοπλισμού μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής διαφορετικών μοντέλων με βάση μια κοινή πλατφόρμα, μειώνοντας το κόστος και τους χρόνους παραγωγής. Όλα τα εξαρτήματα έχουν μελετηθεί για να αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα, έτσι ώστε να απλοποιούνται οι επεμβάσεις συντήρησης και να μειώνεται ο χρόνος ακινητοποίησης των οχημάτων.

ΥΨΗΛΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Η άνεση των επιβατών και του οδηγού αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Τα καθίσματα υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής άνεσης, η εργονομική διάταξη των χειριστηρίων, η απλότητα ρύθμισης του κλιματισμού και η πανοραμική ορατότητα συμβάλλουν ώστε ο οδηγός να παραμένει ήρεμος και συγκεντρωμένος ακόμη και στις πιο μεγάλες διαδρομές. Ανάλογα με την αποστολή του προϊόντος, οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων απολαμβάνουν έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο με εύκολη πρόσβαση, ενώ στα οχήματα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ο χώρος των επιβατών παρέχει υψηλή άνεση, χαμηλό θόρυβο και ξεκούραστο περιβάλλον.