MINIBUSSIT

Daily Tourys sai tittelin "International Minibus of the Year 2017" .

 

Magelysin, joka oli "International Coach of the Year 2016", jälkeen IVECO BUS voittaa "International Minibus of the Year 2017" tittelin, jonka Daily Tourysille antaa maineikas Bus, Coach and Minibus of the Year -tittelit jakava kansainvälinen tuomaristo, joka koostuu 19 toimittajasta, jotka edustavat Euroopan johtavia maantiekuljetusalan ammattilehtiä.

 

 

MINIBUSSI, JOKA LIIKUTTAA IHMISIÄ ÄLYKKÄÄSTI.

Uusi Daily-minibussi on juuri oikea valinta liiketoimintasi kehittämiseen. Malliston uudet Euro VI moottorit ovat aiempaa tehokkaampia,
kuluttavat vähemmän polttoainetta ja pitävät ylläpitokustannukset luokkansa alhaisimpana. Entistä mukavammat tilat niin matkustajille
kuin kuljettajallekin, laajat liitäntämahdollisuudet ja rajaton muunneltavuus vastaavat kaikkiin tarpeisiin matkustajia kuljetettaessa – uusi Daily-minibussi on täydellinen liikekumppani.

Uusi Daily ennakoi liiketoimintasi tarpeet ja tarjoaa niihin ratkaisun. Se on täydellinen kumppani, johon voit luottaa vuodesta toiseen.

Minibussin innovatiivinen muotoilu tähtää asiakkaiden odotusten vastaamiseen. Ja uusi DAILY-minibussimallisto laajentaa näköpiiriään uskomattomilla parannuksillaan, jotka optimoivat tehokkuutta ja tarjoavat miellyttävän matkustuskokemuksen sekä matkustajille että kuljettajille.