YLI SADAN VUODEN KOKEMUS JA ASIANTUNTEMUS

IVECO BUSSILLA on vahvat juuret julkisen liikenteen ajoneuvojen historiassa. Merkin historia alkoi ajasta, jolloin hevosten vetämät ajoneuvot väistyivät ajomoottoreiden tieltä.

Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa niiden tunnettujen yritysten ja tuotemerkkien johtajuuden perinnettä ja uraauurtavaa henkeä, jotka ovat muokanneet bussien ja ajoneuvojen muotoilu- ja valmistusmenetelmiä: Fiat, OM, Orlandi Italiassa, Berliet, Renault, Chausson, Saviem Ranskassa, Karosa Tšekin tasavallassa, Magirus-Deutz Saksassa ja Pegaso Espanjassa, mainitaksemme vain muutamia. Tämän arvokkaan ja menestyksekkään ideoiden, innovaatioiden ja erityisen tietotaidon pääoman ansiosta IVECO BUS katsoo tulevaisuuteen luottavaisesti ja päättäväisesti.

IVECO BUS kehittelee linja-ajoneuvoja vastaamaan nykyisen ja tulevan liikkuvuuden tarpeisiin. Tämän tavoitteen nimissä tuotemerkki sitoutuu tarjoamaan turvallista, tehokasta, mukavaa ja kestävää liikkuvuutta. IVECO BUS jatkaa kehitystä uusien ajoneuvojen, vaihtoehtoisten polttoaineiden ja ajomoottoreiden aloilla sekä ajoneuvojen suunnittelua tarkoituksenaan polttoainekulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen sekä asiakkaiden tarpeiden ennakoiminen.

KOSKAAN EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ TOIMIA.