E-WAY

UUSI ASKEL KOHTI SÄHKÖÖN PERUSTUVAA LIIKENNETTÄ

E-WAY

UUSI ASKEL KOHTI SÄHKÖÖN PERUSTUVAA LIIKENNETTÄ



Kaikkiin tarpeisiin suunniteltu HEULIEZIN E-WAY on saatavilla 4 eri pituudella (9,5 m, 10,7 m, 12 m ja 18 m) ja siinä on käytettävissä hidas yölataus tai nopea lataus pantografia käyttämällä. Joustavuus on maksimoitu valitsemalla useita akkuja, minkä ansiosta ajoneuvo kykenee vastaamaan tarkasti asiakkaan erityisiin autonomiavaatimuksiin; näin vältetään ylimääräinen painolasti, joka rajoittaisi matkustajakapasiteettia.

E-WAY 3 KUVASSA


Pituudet 9,5, 10,7, 12
 aj 18 m

BRT 
-malli
maksimaalisilla mukautusmahdollisuuksilla

Yölataus tai nopea lataus

INNOVATIIVISET RATKAISUT
LAADUKKAAN LIIKKUVUUDEN PUOLESTA

Sekä vakio- että nivelkokoonpanossa saatavilla oleva E-WAY on suunniteltu käytettäväksi erityisillä bussikaistoilla niin matkustuskokemuksen kuin kaupunkilaisten asuinympäristönkin parantamiseksi. Se pyrkii tarjoamaan samankaltaisen palvelun kuin perinteiset julkisen liikenteen järjestelmät.

Sisustuksen ja ulko-osien vaihtelevien räätälöintitasojen ansiosta E-WAY-mallit tarjoavat hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Ne vaikuttavat myönteisesti kaupunkiliikenteen imagoon ja vetovoimaan.



Kattojen verhoilut, pölykapselit ja linjat saavat aikaan tunteita. E-WAY integroituu täydellisesti kaupunkimaisemaan. Sisätiloissa materiaalien laajat valintamahdollisuudet ja räätälöity suunnittelu parantavat matkustamon laatua.

Kuljettajalla on hyvä näkyvyys syvennettyyn mittaristopaneeliin, mikä lisää ajomukavuutta.

ASIAKKAIDEN TARPEIDEN KUUNTELEMINEN

Suunnittelu ja toiminnalliset sisätilat saavat aikaan miellyttävän matkustamisen ja käyttöolosuhteiden asettamien vaatimusten välisen synteesin.

SISÄOSIEN SUUNNITTELU


Istuinten ja niiden mukavuuden laaja valikoima, erilaiset sisustusmahdollisuudet, pylväiden ja hyllyjen sekä sivupaneelien ja katon laaja värivalikoima.

Istuinten erilaisilla asemointimahdollisuuksilla voidaan luoda tarpeita vastaava mittatilaustyönä tehty ajoneuvo.

SISÄOSIEN <span style="color: rgb(52, 102, 205);">SUUNNITTELU</span>
TIEDOT JA <span style="color: rgb(52, 102, 205);">TURVALLISUUS </span>

TIEDOT JA TURVALLISUUS


  • Integroidut tietonäyttö- ja videovalvontaratkaisut.
  • Näyttöjen ja asemakarttojen mukautettavat asetukset.

KAIKILLE HELPPOPÄÄSYINEN


Tasainen lattia koko pituudelta optimoi matkustajien nopean kyytiin ja kyydistä pois nousun ja mahdollistaa liikuntarajoitteisten, esim. pyörätuolin tai lastenrattaiden kanssa matkustavien henkilöiden helpomman liikkuvuuden... 2 pyörätuolipaikkaa vasemmalla ja/tai oikealla ovat mahdolliset.

KAIKILLE HELPPOPÄÄSYINEN<span style="color: rgb(52, 102, 205);"></span>