​IVECO BUS.

YOUR PARTNER FOR SUSTANAIBLE TRANSPORT.​

TEHOKAS JOUKKOLIIKENNE ON KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Energiakäänteestä on tullut todellisuutta IVECO BUS busseille.
IVECO BUS, kiitos sen laajan ajoneuvovalikoiman, jossa on tarjolla valikoima eri pitovaihtoehtoja, on kestävän kehityksen vahva kannattaja ja sektorin johtava brändi.

MAAKAASU

Viimeisen 20 vuoden aikana IVECO BUS on kehittänyt CNG:n vaihtoehtoiseksi voimantuottajaksi raakaöljyn sijaan. Bussit, joissa on maakaasumoottorit, ovat hiljaisempia eivätkä tuota hiukkaspäästöjä.

IVECO BUS:in johtoasema maakaasumoottorien alalla ilmenee maailmanlaajuisen käyttöönoton kautta:

  • Euroopassa on yli 5 500 tällä hetkellä käytössä olevaa bussia
  • Euroopan ulkopuolella on yli 300 ajoneuvoa, jotka operoivat Bakussa, Azerbaijanissa
  • Kiinassa on 1400 paikallisesti brändättyä tuotetta, joissa on IVECO CNG moottorit, käytössä Beijingissä ja Shanghaissa

HYBRID

Hybridisarjan voimansiirto on IVECO BUS strategian lisäominaisuus ja se kattaa kaikki kestävän kehityksen kriteerit täyttävän liikkuvuuden tarpeet :

  • Vähemmän päästöjä ja melua
  • Uusi täyshybridi bussimallisto : Urbanway ja BRT Crealis ovat molemmat saatavina 12m ja 18m koossa.
  • Enemmän tuottavuutta

SÄHKÖKÄYTTÖINEN

IVECO BUS, joka on johtaja vaihtoehtoisten pitoratkaisujen alalla, laajentaa ajoneuvovalikoimaansa uudella täysin sähköisellä Daily Minibus ajoneuvolla: se on ekologinen ja hiljainen, täysin päästövapaa ajoneuvo, täydellinen kaupungin keskusta-alueen kuljetuksiin.

Seuraavan muutaman vuoden kuluessa, IVECO BUS tulee aktiivisesti jatkamaan tutkimus- ja kehitystoimiaan, tähtäimessä on vahva omistautuminen energiakäänteelle samalla kun ylläpidetään erinomaisuuden korkeinta tasoa.