EVADYS.
SYNTYNYT MONIPUOLISEKSI.
RAKENNETTU TULOKSELLISEKSI.

Monipuoliseksi syntynyt uusi Evadys on suunniteltu alueellisia ja kansallisia teitä sekä järjestettyjä matkapalveluita ja ekskursioita varten - se on täydellinen liikekumppani.
Uudessa Evadyksessa yhdistyy Crosswayn DNA ja Magelyksen kokemus, ja se on toimintansa monimuotoisuuden ansiosta varsinainen mestari:

 • Uusi räätälöity ja monikäyttöinen ajoneuvon arkkitehtuuri
 • Enemmän tilaa matkatavaroille kuin tavallisessa kaukoliikennebussissa: jopa 12 m3
 • Säästää enemmän polttoainetta kuin HD-turistibussi, tarjoten samalla raskaamman hyötykuorman.

<span style="color: rgb(52, 102, 205);">EVADYS</span>.<br>SYNTYNYT MONIPUOLISEKSI.
<br>
RAKENNETTU TULOKSELLISEKSI.

EVADYS LYHYESTIeri ovikokoonpanoa

Jopa 63
paikkaa

Jopa 12 m3
matkatavaratilaa

 

Evadys on markkinoiden ainoa malli, jossa yhdistyy Crosswayn DNA ja Magelyksen kokemus, ja se on toimintansa monimuotoisuuden ansiosta varsinainen mestari – sekä arkipäivinä että viikonloppuina – tehokkaampi, mukavampi, suurempi matkatavaratila kuin tavallisessa kaukoliikennebussissa, mutta samalla kompakti, helppopääsyisempi, kevytrakenteisempi ja siksi polttoainetaloudellisempi kuin HD-turistibussi, tarjoten samalla raskaamman hyötykuorman.

Parannellun matkatavaratilan ansiosta Evadysin kaikki istumapaikat saadaan hyödynnettyä, kun kaikkien kyytiin nousevien matkustajien matkatavarat mahtuvat säilöön turvallisesti ja kätevästi.

POIKKEUKSELLINEN <span style="color: rgb(52, 102, 205);">MONIPUOLISUUS</span>

POIKKEUKSELLINEN MONIPUOLISUUS

 • Uusi räätälöity ja monikäyttöinen ajoneuvon arkkitehtuuri
 • Matkatavaratila jopa 12 m3: täydellinen alueellisille ja kansallisille teille, lentokenttäkuljetuksiin, järjestettyihin matkapalveluihin ja ekskursioneihin


POIKKEUKSELLINEN MONIPUOLISUUS

Räätälöidyn, moneen tarkoitukseen sopivan ajoneuvoarkkitehtuurinsa ansiosta uusi Evadys on kätevä niin paljon pysähdyksiä sisältävässä linja-ajossa kuin turistikäytössäkin.

Uusi Evadys takaa matkustajille erinomaisen matkustusmukavuuden ja lisäksi se pitää huolta heidän matkatavaroistaan.

Matkatavarat vaativat tilaa, mutta ennen kaikkea niillä on myös painoa. Siksi olemme etsineet parhaat ratkaistut tilan käytön optimoimiseksi: matkatavaratilan kokonaistilavuuteen 10,15 m3 on lisätty matkatavarahyllytilaa 1,8 m3, jolloin kokonaistilavuus on 12 m3. Tämä tarkoittaa, että matkustajaa kohti voidaan ottaa kyytiin keskimäärin 200 L matkatavaraa.

Saatavilla on kaksi pituutta ja kolme ovityyppiä, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarpeisiin: Yksi keskiovi, kun tarvitaan WC keskiosaan; pariovi keskellä, kun käytössä on pyörätuolihissi; yksi takaovi, kun tarvitaan mahdollisimman suuri matkatavaratila. Lisäksi saatavilla on 15 eri kokoonpanoa, jotka tekevät uudesta Evadyksesta uskomattoman monipuolisen linja-auton.

Saatavilla on erityyppisiä vaihteistoja (manuaalinen, robotisoitu ja automaattinen), joista voit valita markkinoillesi ja omaan käyttöösi sopivimman ratkaisun.

TODISTETUSTI LUOTETTAVA

 • Vahvat perinteet ja pitkäaikainen kokemus
 • Testattu äärimmäisissä tie- ja ilmasto-olosuhteissa: -30 – +50 °C
 • Ainutlaatuinen Hi-SCR-teknologia, jolla vältetään regenerointi


TODISTETUSTI LUOTETTAVA

Kun aloimme kehittää uutta Evadysta, monenlaisiin tehtäviin ja sovelluksiin täydellistä linja-autoa, lähdimme liikkeelle ainutlaatuisesta kokemuksestamme ja todistetusta luotettavuudestamme kaukoliikenneajoneuvojen alalla.

Toistuvia testejä äärimmäisissä liikenne- ja ilmasto-olosuhteissa, -30 – +50 °C, yli 120 000 km ajo- ja toimintatestejä ja vastaavasti 2 000 000 km kestävyystestejä eurooppalaisilla teillä – Evadys takaa maksimaalisen suorituskyvyn, vahvuuden ja käyttövarmuuden sekä matkustajien korkeatasoisen viihtyvyyden kaikilla reiteillä.

Ajoneuvo ja sen rakenne ja komponentit on suojattu kataforeettisella korroosionestokäsittelyllä, joka on kehittynein ja tehokkain teollinen korroosionestoratkaisu.

Uuteen Evadysiin on valittu julkiseen liikenteeseen sopivat kestävyyden ja pitkän käyttöiän takaavat materiaali- ja teknologiaratkaisut.

Eksklusiivinen IVECO HI-SCR auttaa välttämään regeneroinnin aikaisten korkeiden lämpötilojen aiheuttamat riskit ja se takaa matkustajien maksimaalisen turvallisuuden.

TODISTETUSTI <span style="color: rgb(52, 102, 205);">LUOTETTAVA</span>
OPTIMOITU <span style="color: rgb(52, 102, 205);">KANNATTAVUUS</span>

OPTIMOITU KANNATTAVUUS

 • Luokkansa parhaat omistuskustannukset
 • Pieni polttoaineenkulutus ja pitkät huoltovälit
 • Suuri jäännösarvo
 • Optimoitu moniin käyttötarkoituksiin sekä arkipäivinä että viikonloppuisin


OPTIMOITU KANNATTAVUUS

Pienemmät käyttökulut, vähäinen polttoaineen ja nesteen kulutus, pitkät huoltovälit ja ympäristöystävällisyys tekevät Evadysista tehokkaan ratkaisun kaikkiin eri tehtäviin.

Matkustaja- ja kaukoliikennemallien inspiroima Evadys takaa erinomaisen kannattavuuden.

Uusi Evadys on optimoitu sopimaan monenlaisiin tehtäviin sekä arkipäivinä että viikonloppuisin, mikä tekee siitä äärimmäisen tuottoisan.

Suuri matkustajakapasiteetti, joustavuus tehtävissä ja sovelluksissa sekä luokkansa parhaat omistuskustannukset tekevät uudesta Evadysista erittäin voittoisan erinomaisella laatu-, suorituskyky- ja hintasuhteella.

Get the Brochure!