​UUSI DAILY TOURYS.
MÄÄRÄNPÄÄ SAAVUTETTU

​Uusi Daily Tourys on edeltäjänsä paranneltu versio, joka on varustettu uusilla huipputason vakio-ominaisuuksilla. 

Sekä ulko- että sisätilat on päivitetty tarjoamaan vieläkin enemmän mukavuutta ja korostamaan ainutlaatuista suunnittelua, joka tekee uudesta Daily Tourys -mallista yhtä erityisen kuin sen matkustajatkin.

Sisätilojen edistyneisiin ominaisuuksiin kuuluvat uudet huippumukavat istuimet, jotka antavat matkustajille ykkösluokassa matkustamisen tunteen.

Maksimaalisen kirkkauden tarjoavat panoraamatuulilasi sekä LED-valot, jotka lisäävät hyvinvointia ja näkyvyyttä auton sisällä.

Uusi Daily Tourys tarjoaa lisää matkustusmukavuutta uusien, vakiovarusteena olevien paikkakohtaisten valojen ja ilmastointisuuttimien avulla.

Madalletun, tilavuudeltaan 2,5m3 olevan matkatavaratilan ja sisätilojen matkatavarahyllyjen ansiosta uusi Daily Tourys -malli on luokkansa paras myös matkatavaratilojen suhteen.

Huippulaadukkaan avaustekniikan ansiosta matkatavaratilan ovi tarvitsee auetakseen vain erittäin vähän tilaa ja mahdollistaa matkatavaroiden lastaamisen myös pienessä tilassa. Kyseessä on ainutlaatuinen ominaisuus tämän kategorian ajoneuvoissa.

Ajoneuvon suurimpiin ulkopuolisiin päivityksiin kuuluu sivuliukuoven kiskon uusi lista, jossa on ajoneuvon logo. 

Ajoneuvo on myös varustettu uusilla pölykapseleilla, jotka täydentävät sen houkuttelevaa muotoilua.

Uusi Daily Tourys tarjoaa erinomaista suorituskykyä, maksimaalista mukavuutta ja automaattisen päivityksen jokaiseen tehtävään, sillä siinä on vakiovarusteena ainutlaatuinen 8-vaihteinen HI-MATIC-automaattivaihteisto.


 

 


 

Lue lisää

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
Malli
Tekniset tiedot