DAILY TOURYS +

Daily Tourys + on erikoismalli, joka on tehty yhdessä korisuunnitteluyhtiö Mussa & Grazianon kanssa IVECO BUS -malliin perustuen. Tourys + tarjoaa turistibusseihin mukavuutta ja tyyliä kompaktissa paketissa joustavalla istumapaikka-asettelulla (jopa 19 matkustajaa).
 
Mallissa on huippumukavat Kiel Avance -matkustajaistuimet, joissa on kolmipisteturvavyöt ja mahdollisuus käytävämuokkaukseen (pyydettäessä), sekä helppopääsyinen madallettu matkatavaratila, jonka tilavuus on 2,5 m³. Mallissa on uusia huippuluokan vakiovarusteita, kuten LED-valot ja istumapaikkakohtaiset ilmastointisuuttimet, ja varustetasoa voidaan vielä täydentää tasokkailla lisäominaisuuksilla, kuten USB-pistokkeilla.
 
Matkustaminen on myös kuljettajalle entistä mukavampaa ja nautinnollisempaa Ivecon uuden multimediajärjestelmän ja siihen kuuluvien sisäänrakennetun satelliittinavigointijärjestelmän sekä peruutuskameran ansiosta. Matkustajat voivat myös käyttää matkustamon LCD-näyttöä. Muihin varusteisiin kuuluvat mm. USB-pistokkeet, jääkaappi ja kahvinkeitin, jotka ovat toivottuja matkakumppaneita pitkillä matkoilla.