DAILY BLUE POWER
KESTÄVYYDEN MESTARI

Daily Blue Power sopii monenlaisiin henkilökuljetuksen tarpeisiin: sukkulabussit kaupunkien keskusta-alueille, koulukuljetuksiin ja linja-ajoon. Sinisen etusäleikön viehättävä design tekee Blue Power -minibusseista helposti tunnistettavia.

ERITTÄIN MUKAVA JA TURVALLINEN

Eksklusiivinen 8-nopeuksinen HI-MATIC-automaattivaihteisto varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn, minimaaliset käyttökulut, vertaansa vailla olevan viihtyisyyden ja erittäin helpot vaihteen vaihdot sekä pienemmän polttoaineenkulutuksen.

EI RAJOITUKSIA KAUPUNKIALUEILLA

Huomattavasti alhaisempi melutaso – 4 dB alhaisempi kuin vastaavalla dieselversiolla – tekee siitä erittäin hiljaisen ja puhtaasti toimivan ajoneuvon, joka on ihanteellinen kaupunkialueiden alhaisten päästöjen vyöhykkeillä.

LYÖMÄTÖN SUORITUSKYKY

Kestävän Natural Power -teknologiansa ansiosta Daily Minibus Natural Power tarjoaa saman suorituskyvyn ja transienttivasteen kuin vastaava dieselversio. 3,0 litran moottori, jonka teho on 136 hv ja jonka vääntömomentti 350 Nm on luokkansa paras, selviää kaikista tehtävistä.

LOISTAVA POLTTOAINETALOUDELLISUUS

Daily Minibus Natural Powerin etuna on huomattavasti halvempi paineistetun maakaasun pumppuhinta, mistä seuraa erittäin kilpailukykyinen kilometrihinta - jopa 35 % säästöjä dieseliin verrattuna.