CROSSWAY LOW ENTRY
UNIVERSAALI LINJA-AUTO

CROSSWAY LOW ENTRY.
UNIVERSAALI LINJA-AUTO

Crossway Low Entry on suunniteltu liikenteen tuottavuus mielessä pitäen: se on linja-auto, joka suoriutuu täydellisesti sekä kaupunkiajossa että kaukoliikenteessä.

  • Low Entry -käsite takaa sen, että kaikkien matkustajien on helppo nousta kyytiin ja pois kyydistä.
  • Voimansiirto, joka perustuu normaalilla lattialla varustettuun Crossway-ajoneuvoon, mahdollistaa nopean ja taloudellisen liikenteen sekä kaupunkien välisillä moottoriteillä että kaupunkiympäristössä.

<span style="color: rgb(52, 102, 205);">CROSSWAY LOW ENTRY</span>.<br>UNIVERSAALI LINJA-AUTO

​​​​​CROSSWAY LOW ENTRY LYHYESTI


versiota
City & Intercity

4
eri pituutta 10.8 m,
12 m, 13 m ja 14.5 m

3
käyttövoimaa

MALLIT

CROSSWAY LOW ENTRY – City-malli
Eräs markkinoiden parhaista, matalalattiaisista julkisen liikenteen ajoneuvoista. Suunniteltu ennen kaikkea kaupunkiliikenteeseen: matkustajien on helppo nousta kyytiin etu- ja keskiovien madalletun lattian ansiosta.

CROSSWAY LOW ENTRY – Line-malli
Ihanteellinen valinta lyhyiden ja keskipitkien matkojen matkustajaliikenteeseen. Vähäinen polttoaineenkulutus, pidemmät huoltovälit, korkeimpien ergonomisuusstandardien mukainen kuljettajan tila - kaikki turvallisessa ja mukavassa ympäristössä.

ENGINES

NATURAL POWER
Cursor 9 Natural Power
+
CURSOR 9 Natural Power
ivecobus cng

  • High performance with 360 HP
  • Up to 1,620 Nm torque
  • Low emissions and Biogas-compatible
  • Optimized accessibility for maintenance

CROSSWAY LOW ENTRY<span style="color: rgb(52, 102, 205);"> NATURAL POWER</span>

CROSSWAY LOW ENTRY NATURAL POWER

Uusi Crossway Low Entry Natural Power on ympäristöystävällinen ratkaisu kaukoliikenteeseen. Natural Power on taloudellinen ja se sopii kaikkiin liikennetarpeisiin; IVECO BUS on hyödyntänyt asiantuntemustaan kestävän liikenteen edistämiseksi.

CROSSWAY LOW ENTRY
Luonto on ilmassa
The Edut ovat erityisen huomattavat hiukkas- ja melupäästöjen osalta. Paineistettua maakaasua käytettäessä hiukkaspäästöt ovat lähes nollassa ja NOx-päästöt ovat yli kolmasosan pienemmät. Myös melupäästöt puoliintuvat, minkä ansiosta liikenteen aiheuttama melu häiritsee vähemmän niin kuljettajaa, matkustajaa kuin liikennealueen asukkaitakin.


Huolehdimme matkustajistamme entistä enemmän
Kolmiakselinen uusi Crossway Low Entry tarjoaa kolmannen akselin ansiosta erinomaisen matkustajakapasiteetin ja samalla se takaa ajoneuvon erittäin hyvän käsiteltävyyden sen pituuden huomioiden. Se on ihanteellinen kumppani sekä kaupunki- että kaukoliikenteessä, esim. alueellisilla/kansallisilla maanteillä, jotka edellyttävät merkittävää matkustajakapasiteettia. Kolmiakselinen uusi Crossway Low Entry on täydellinen ratkaisu, kun kyytiin halutaan ottaa enemmän matkustajia taaten samalla erinomainen viihtyvyys ja turvallisuus.


CROSSWAY LOW ENTRY
3 AKSELINEN

Kolmiakselisen, 14,5 m pitkän Crosswayn lanseeraus merkitsee IVECO BUSIN kaupunki- ja kaukoliikennelinjojen uuden aikakauden alkua. Tämä kahdella tai kolmella ovella varustettu malli laajentaa jo ennestään kattavaa Crossway-mallistoa. Se on suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden malliesimerkki, joka sopii ihanteellisesti suuriin ja keskisuuriin kaupunkeihin sekä raskaasti liikennöidyille teille.

CROSSWAY LOW ENTRY<br><span style="color: rgb(52, 102, 205);">3 AKSELINEN</span>
Get the Brochure!