​3 AKSELINEN CROSSWAY LOW ENTRY

Crosswayn 14,5 metrin pituisen ja kolmiakselisen version julkaisu on lähtölaukaus IVECO BUSin kaupunki- ja intercity-bussimalliston uudelle aikakaudelle. 

Se on saatavana kaksi- tai kolmiovisena ja laajentaa jo valmiiksi hyvin kattavaa Crossway-mallistoa, joka on suunnannäyttäjä suorituskyvyssä ja kustannustehokkuudessa. Lisäksi mallisto on ihanteellinen kaupunkeihin pääsyn optimointiin ja käyttöön vilkkailla reiteillä.

 

LUOKKANSA PARAS MATKUSTAJAKAPASITEETTI 

Kokonaispituudeltaan 14,5-metrisen uuden 3-akselisen Crossway Low Entryn suurin etu on sen huima matkustajakapasiteetti.

Sekä CITY- että LINE-mallien kokoonpano on muokattu sopimaan uuteen pituuteen.

Alustarakenne ja lattian alusrakenne on sopeutettu kolmanteen akseliin, ja tasaisen lattian versiossa istuvien matkustajien asento on otettu huomioon tuomalla sivuikkunat matalammalle.

LUOKKANSA PARAS KÄÄNTÖYMPYRÄ

Kolmiakselisessa kokoonpanossa uuden Crossway Low Entryn kokonaispituus kasvaa 14,5 metriin, mutta sen ohjattavuus (kääntöympyrä) pysyy samana kuin 13-metrisessä versiossa.

Kolmas akseli, jossa on integroitu sähköhydraulinen ohjausjärjestelmä, mahdollistaa ajoneuvoluokan parhaan 23,8 metrin kääntöympyrän.

KOLMANNEN AKSELIN PARANNUKSET

Uudessa kolmiakselisessa Crossway Low Entryssä hyödynnetään IVECOn kuorma-autoista peräisin olevia kolmannen akselin hyväksi todettuja komponentteja ja ohjauslogiikkaa, jotka mahdollistavat vakauden suurissa nopeuksissa, hyvät kaarreominaisuudet ja erinomaisen ohjattavuuden matalissa nopeuksissa.

 

Lue lisää