CROSSWAY LE NATURAL POWER    
ILMASSA ON LUONTOA

Crossway Low Entry Natural Power on kruunattu vuoden 2018 kestävimmäksi bussiksi intercity-luokassa.

Ajoneuvo palkittiin sen monista eduista, joista älykäs ratkaisu sijoittaa polttoainesäililöt kattoon, jopa 600 kilometrin toimintasäde ja Cursor 9 NP -moottori ovat erityisen ympäristöystävällisiä.  

Crossway LE NP luo uuden standardin kestävyydelle kaupunki- ja esikaupunkitehtävissä.

 

Crossway Low Entry Natural Powerin ensiesittely tapahtui Belgian Courtrain Busworld 2017 -messuilla, ja bussi on suunniteltu erityisesti vastaamaan kaupunkien ja kaupunkienvälisen henkilökuljetuksen haasteisiin ja täyttämään samalla ympäristötavoitteet.

Tässä uudessa mallissa on säilytetty kaikki Crossway-malliston menestyksen perustana olevat ominaisuudet eli käytön kannattavuus ja monipuolisuus, minkä lisäksi se tarjoaa myös kaikki vaihtoehtoisen voimansiirron edut.

BUSSI, JOKA TEKEE HENKILÖKULJETUKSESTA KESTÄVÄÄ

Hyödyt ovat erityisen vaikuttavia hiukkastasojen ja melupäästöjen osalta. 

Maakaasun hiukkastasot ovat lähellä nollaa ja NOx-päästöissä saavutetaan yli kolmanneksen vähennys.

Lisäksi melutaso puolittuu, mikä tarkoittaa, että liikennöinti on kuljettajien, matkustajien ja asukkaidenkin kannalta poikkeuksellisen hiljaista.

SATAPROSENTTISEN BIOMETAANIYHTEENSOPIVA

Uusi Crossway Low Entry Natural Power on saatavilla myös biometaaniversiona, jonka hiilijalanjälki on erittäin pieni ja joka jopa 95 prosentin päästövähennyksillään on merkittävä askel energiakäänteen edistämisessä.

ÄLYKÄS RAKENNE

Tämän kestävän ajoneuvon poikkeuksellisen älykäs rakenne perustuu pääosin siihen, että patentoidut integroitavat polttoainesäiliöt on integroitu kattotilaan. 

Tämän kompaktin rakenteen ansiosta uuden Crossway Low Entry Natural Powerin korkeus on 3,21 metrillä pyörästä kattoon luokkansa paras. Tämä takaa ihanteellisen vakauden tiellä matalan painopisteen ansiosta.

INTERCITY-BUSSIN ELINKAARIKUSTANNUKSET JA KAUPUNKIBUSSIN TOIMINNALLISUUS

Uusi Crossway Low Entry Natural Power on suunniteltu lisääntyviin esikaupunkitehtäviin, ja sen voimanlähteenä on korkean suorituskyvyn ja vähäisten päästöjen 360 hv:n Cursor 9 NP -moottori.  


Näiden uusien ominaisuuksien ansiosta uusi Crossway Low Entry Natural Power kykenee toimimaan helposti myös vaativissa kaupunkiolosuhteissa, joissa on rajoitetun liikenteen alueita.

 

Lue lisää