NEW DAILY MINIBUS
​CHANGE YOUR
​BUSINESS PERSPECTIVE​

MINIBUSSI, JOKA MUUTTAA LIIKETOIMINNALLISET NÄKÖKULMAT

Daily Minibus yhdistää kaikki Dailyn uusimmat edut, kehittyneestä liitettävyydestä avustettuihin ajo-ominaisuuksiin ja luokkansa ainoaan HI-MATIC-automaattivaihteistoon; sen optimoidut omistajuuskustannukset, luotettavuus ja monipuolisuus ovat tämän ajoneuvoperheen tunnusmerkkejä.

Dailyn omaksuma liitettävyys antaa käyttöön uuden pitkälle räätälöityjen toimintojen maailman: toiminnot voidaan räätälöidä vastaamaan tarkasti jokaisen asiakkaan yksilöllistä käyttöä ja tarpeita.

<span style="color: rgb(52, 102, 205);">MINIBUSSI,</span> JOKA MUUTTAA LIIKETOIMINNALLISET NÄKÖKULMAT

DAILY MINIBUS 3 KUVASSA


Lähes 380
kokoonpanoa tehtaalta

4
moottoria

Jopa 22
matkustajaa

PYYDÄ <span style="color: rgb(52, 102, 205);">LISÄTIETOA.</span><br> DAILY MINIBUS KAIKKIIN TARPEISIIN.

PYYDÄ LISÄTIETOA.
DAILY MINIBUS KAIKKIIN TARPEISIIN.

Laaja, jopa 22 matkustajaa kuljettavien Daily Minibusien valikoima takaa, että siitä löytyy malli kaikkiin henkilökuljetustarpeisiin:

  • Matkustajaliikenne mukavasti ja tyylillä
  • Kaukoliikenteessä luokkansa johtavalla matkustajakapasiteetilla
  • Sukkulabussit lentokentille ja hotellien käyttöön
  • Erityisesti opiskelijoiden kuljetukseen tarkoitetut koulubussit


DAILY MINIBUS KAIKKIIN TARPEISIIN

Laaja Daily Minibus -valikoima vastaa matkustajaliikenteen monenlaisiin tarpeisiin:

Matkustajaliikenne mukavasti ja tyylillä, kaukoliikenne luokkansa johtavalla matkustajakapasiteetilla, sukkulabussit ja erityisesti opiskelijoiden kuljetukseen tarkoitetut koulubussit.

Uusi Daily Minibus on saatavilla tehtaalta yli 380 versiona, koska sen tuotevariantteja voidaan yhdistellä eri tavoin: akseliväli, ajoneuvon kokonaispainotasot, lähtötehot, vaihteistot, jousitukset ja korkeus.

KESTÄVÄSTI TEHOKAS
Daily Minibus on tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi uudella 210 hv:n moottorilla, ja se tarjoaa mahdollisuuden valita eri moottorityyppejä: Diesel, Natural Power

PÄIVITTÄINEN MATKA TYYLIKKÄÄN MUKAVASTI
Ulkopuolen innovatiivisen tyylin ja uudenlaisen sisustuksen ansiosta matkustajat saavat matkustaa tyylikkäässä ympäristössä ylellisen mukavasti.


Daily minibus range 2019

Teknologia palveluksessasi
Sujuva ja vaivaton hallinta
Uusi sähköinen ohjaustehostus on erittäin tarkka ja reagoi herkästi kuljettajan toimiin vähentämällä ohjailuvoiman tarvetta ja tarjoamalla sujuvan ajokokemuksen. Se vaimentaa tärinää ja korjaa liirauksesta ja renkaiden epätasapainosta johtuvia häiriöitä, minkä ansiosta kuljettaja voi nauttia vakaudesta ja ajoneuvon täydellisestä hallinnasta. Voit myös aktivoida nappia painamalla ainutlaatuisen City Mode -ominaisuuden, joka vähentää ohjailuvoiman tarvetta jopa 70 prosenttia, minkä ansiosta voit nauttia täydellisestä ajonautinnosta jopa keskustan ruuhkissa.
Ensiluokkainen ajomukavuus ja -ergonomia
Dailyn koko ohjausjärjestelmä on suunniteltu uudelleen, jotta kuljettajalle voidaan tarjota henkilöautomainen ohjaamokokemus. Voit tehdä ohjauspyörään sekä aksiaalisia että kulmittaisia säätöjä ja säätää parhaan ajoasennon varmistaaksesi mukavamman käyttökokemuksen ja paremman ergonomian. Pienemmän ja nahkaisen monitoimisen ohjauspyörän ansiosta sinulla on paljon eri toimintoja kätesi ulottuvilla ja enemmän jalkatilaa, mikä lisää entisestään ajomukavuutta. Jonoavustin voidaan aktivoida ruuhkassa nappia painamalla. Ruuhkan aiheuttama stressi kuuluu menneisyyteen!

Helppoa ja selkeää vuorovaikutusta
Uusi korkearesoluutioinen värinäyttömittaristo tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen järjestelmän, jonka avulla on erittäin helppoa olla vuorovaikutuksessa Dailyn kanssa ja päästä käsiksi reaaliaikaisesti kaikkiin tärkeimpiin asetuksiin ja tietoihin, joita tarvitset saadaksesi parhaan hyödyn ajoneuvostasi.
Turvallisuutta ja tehokkuutta reaaliaikaisen rengaspaineen tarkkailun avulla
Rengaspaineen tarkkailujärjestelmä näyttää jokaisen renkaan reaaliaikaisen paineen mittaristossa, jotta voit varmistaa, että Dailysi kulkee aina optimaalisella rengaspaineella. Tämän ansiosta ajaminen on sekä turvallisempaa että polttoainetehokkaampaa.
Hi-Connect: uusi tietoviihdejärjestelmä
Dailyssa on käyttäjäystävällinen tietoviihdejärjestelmä, jossa on 7-tuumainen näyttö, DAB-radio, ajotyylin arviointijärjestelmä (DSE), äänentunnistus, peruutuskamera ja TomTom®-navigointijärjestelmä autoille ja rekoille. Ota digitaaliset sisällöt mukaan ohjaamoon Apple CarPlayn ja Android Auto™n välityksellä. Niiden kanssa saat peilattua laitteesi ja voit nauttia sovelluksistasi turvallisesti ajaessasi.
Selkeämmän näkyvyyden led-ajovalot
Uudet Full LED -valot parantavat näkyvyyttä ja esteiden havaitsemista 15 prosentilla paljon terävämmällä valokeilalla, joka näkyy pidemmälle. Valot ovat tyylikkäät ja alentavat lisäksi elinkaarikustannuksia, koska LED-valojen käyttöikä on hyvin pitkä. Ei häiriötekijöitä eikä ylimääräistä rasitusta.
Helppoa ja tehokasta pysäköintiä
Uusi sähköinen seisontajarru kytkeytyy päälle automaattisesti, kun ajoneuvo on pysäköity ja pois päältä, kun kuljettaja on valmis lähtemään. Useita pysähdyksiä vaativissa kaupunkitehtävissä (kuten jakelutehtävät) sinun ei tarvitse hukata aikaa jarrun päälle kytkemiseen ja vapauttamiseen. Tämä vähentää toistuvien liikkeiden aiheuttamaa käteen kohdistuvaa rasitusta ja epämukavuutta sekä parantaa tuottavuutta.

UNLIMITED VERSATILITY

DAILY MINIBUS KAIKKIIN TARPEISIIN.

DAILY BLUE POWER

Daily Blue Power -luokkaan kuuluu hyötyajoneuvoja ja minibusseja, jotka kulkevat vaihtoehtoisella käyttövoimalla.

Daily Blue Power sopii monenlaisiin henkilökuljetuksen tarpeisiin: sukkulabussit kaupunkien keskusta-alueille, koulukuljetuksiin ja linja-ajoon.

DAILY <span style="color: rgb(52, 102, 205);">BLUE POWER</span>
Valitse moottori
2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy DutyCOMMERCIAL NAME
160
POWER (hp)
156 (116 kW)
TORQUE (Nm)
380*
TURBO e-VGT
GEARBOX

HI-MATIC*Compressed Natural Gas
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy DutyCOMMERCIAL NAME 180
210
POWER (hp) 180 (134 kW)
210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 430
470
TURBO VGT
e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
HI-MATIC


VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*


COMMERCIAL NAME

NP

POWER (hp)

136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm)

350

TURBO
WG

GEARBOX

HI-MATIC /
MANUAL
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.DAILY-PAKETTIAUTO ADAS
Advanced Driver Assistance Systems
City Brake PRO
AEBS ja City Brake PRO tarjoavat turvaa havaitsemalla mahdollisen edessä olevan törmäysvaaran ja jarruttamalla automaattisesti. Ne auttavat välttämään myös matalan nopeuden (jopa 5 km/h) törmäykset ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä.
Jonoavustin
Jonoavustin voidaan aktivoida ruuhkassa nappia painamalla. Ruuhkan aiheuttama stressi kuuluu menneisyyteen!
Mukautuva vakionopeuden säätö
Automaattinen nopeudensäätö säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon.
Ennakoiva kaistavahti
Ennakoiva kaistavahti auttaa sinua pysymään omalla kaistallasi. Se ohjaa ajoneuvosi kevyesti takaisin kaistan keskelle, jos ajoneuvo alkaa ajelehtia.
Sivutuuliavustin
Anturit aktivoivat ajoneuvoon kohdistuvan tuulen puoleiset jarrut ja varmistavat näin ajoneuvon vakauden ja sinun turvallisuutesi.
Alamäkihidastin ja traction plus
Alamäkihidastin (Hill Descent Control, HDC) säilyttää tasaisen nopeuden pitkissä alamäissä, ja Traction Plus parantaa pitoa liukkaalla pinnalla.

UPOUUSI

MUOTOILU JA VIIHTYVYYS
Toiminnallinen suunnittelu ja luokkansa paras ajokokemus
Uutta etusäleikköä on laajennettu ilmanvaihdon lisäämiseksi ja moottorin ja jäähdyttimen suojaamiseksi ja koko ohjausjärjestelmä on suunniteltu uudelleen.

TEKNOLOGIA
Ajoavustus ja parempi turvallisuus
Uusi Daily Minibus tuo käyttöön laajan valikoiman kehittyneitä ajonapujärjestelmiä, jotka parantavat sekä matkustajien että kuljettajan turvallisuutta.

LIITETTÄVYYS
Uusien toimintojen maailma
Uusi Daily Minibus tekee jälleen uusia aluevaltauksia liitettävyyden osalta, ja se laittaa ajoneuvon suoraan kontaktiin IVECON Control Roomin kanssa, antaen käyttöön reaaliaikaisia tietoja.

Daily Minibus

Brochure Daily Minibus