IVECO ON: EN NY VÄRLD AV TJÄNSTER & LÖSNINGAR

IVECO ON är en ny värld av integrerade tjänster och transportlösningar som IVECO tagit fram för att underlätta din verksamhet och göra ditt företag mer konkurrenskraftigt, lönsamt och hållbart. Detta är en flexibel produkt som kan anpassas för att matcha ditt företags krav och uppdrag med allt från uppkopplade tjänster som ökar fordonets potential till ett komplett utbud av skräddarsydda eftermarknadslösningar som följer med dig på hela resan!
IVECO ON innebär verkliga vinster för ditt företag genom de fördelar som ingår i det servicepaket du väljer:

FLEET; hjälper dig att styra din vagnpark genom övervakning av förarna och fordonens bränsleförbrukning samt uppdragsplanering, färdvägsoptimering och orderexpediering.

UPTIME; håller ditt fordon ständigt rullande genom att förutse och undvika oförutsedda driftstopp. Vår vägassistans är alltid redo att hjälpa dig.

CARE; innebär trygghet genom att du vet att vi finns till hands för dig och dina förare och fordon när de är ute på vägarna. Specifik fordonsövervakning och rapportering gör att du kan koppla av och helt koncentrera dig på ditt arbete.

MAINTENANCE & REPAIR; för specialiserad assistans när du väljer från vårt utbud av skräddarsydda serviceavtal.

PARTS; gör IVECO ON komplett genom IVECOs originaldelar och originaltillbehör.


TJÄNSTER & LÖSNINGAR SOM DU ALLTID KAN LITA PÅ.

IVECO ON - SERVICES AND PARTS

Kontinuerlig övervakning av fordonets förare och bränsleförbrukning

Minska bränsleförbrukningen och håll din verksamhet i gång


Iveco On Fleet

Enkel och effektivare hantering av vagnpark och data. Vi kan hjälpa dig att övervaka dina fordons bränsleförbrukning och förare, planera deras dagliga aktiviteter, optimera färdvägar och expediera order. Ökade möjligheter till vagnparksadministration genom information om förarens arbetsdagar och geolokalisering! Dessutom kan du varje kvartal få tips från din TCO (Total Cost of Ownership)-rådgivare om hur du kan sänka bränsleförbrukningen och optimera användningen av fordonet.

TJÄNSTER

 • Vagnparksstyrning
 • IVECO webb-API
 • Professionell bränslerådgivning (endast tunga programmet)
 • Professionell rapport om säker körning (endast tunga programmet) NYTTDU ARBETAR ALDRIG ENSAM

IVECO är redo att hjälpa dig närhelst och varhelst du behöver detVi vet att din verksamhet inte får stanna upp. Med IVECO ON Uptime kan du övervaka och optimera fordonets drifttid. Vi har utformat en rad tjänster som alltid finns tillgängliga för att hjälpa dig vid problem med fordonet. Du är aldrig ensam – vårt kundcenter hjälper dig att hålla ditt fordon rullande och ger dig allt stöd du behöver.

TJÄNSTER

 • Assistance Non-Stop
 • IVECO Top Care
 • Fordonsövervakning & fjärrassistans

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER?

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER?

Du kan förlita dig på IVECO Non Stop, vårt vägassistansprogram som finns tillgängligt dygnet runt, sju dagar i veckanFörbättrad körupplevelse

Arbetet i hytten har aldrig varit så säkert och erbjudit så många uppkopplingsmöjligheter som nuTa hand om dina förare när de är ute och kör genom att ge dem särskilda rapporter om bränsleförbrukning, däcktryck och körstil för optimering av fordonets prestanda och förarens säkerhet i fordonet.

TJÄNSTER

 • Smart-rapport
 • Rapport om säker körning NYTT
 • IVECO ON kundportal & app
 • Easy Way-appALLTID VID DIN SIDA

IVECO håller din verksamhet i gångDet är IVECOs förpliktelse att säkra ditt fordons värde, prestanda och produktivitet över tid. Vi har skapat lösningar som matchar dina krav med skräddarsydda service- och reparationsavtal.

TJÄNSTER

 • Elements
 • Betalning baserad på nyttjande NYTT
 • Flexibel service & reparationHITTA RÄTT KOMPONENT TILL DITT FORDON

Ditt fordon förtjänar det bästa


Iveco On Parts

IVECO vet hur viktigt det är att minimera fordonets stilleståndstid och kunna återgå till arbetet så snabbt som möjligt.
För att öka kundnöjdheten investerar IVECO ständigt i sitt växande nätverk av reservdelslager och logistiktjänster för att du ska kunna få hjälp utan dröjsmål genom en snabb och effektiv leveranskedja:

✔︎ Över 150 personer runtom i Europa som hanterar akuta leveranser
✔︎ 6 lageranläggningar i Europa
✔︎ 24/7-leveranser dagtid & från en dag till nästa

MED IVECO ON-DELAR
HAR VI DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR ALLA FORDON


GENUINE
Originaldelar av hög kvalitet garanterar samma IVECO-prestanda som från dag ett


REMAN
Renoverade delar ger samma prestanda som nyaNEXPRO
Andrahandsdelar till konkurrenskraftiga priser för äldre fordon

TILLBEHÖRSPROGRAM

TILLBEHÖRSPROGRAM

Förhöj din körupplevelse med ett brett urval av tillbehör för optimerad komfort både i och utanför hytten.Lösningar anpassade efter dina krav

En serie helt integrerade tjänster som ger dig det bästa


SMART PACK & PREMIUM PACK

Vi vet att varje företag är unikt.
Det är därför vi har tagit fram ett urval av paket som passar olika kunders behov och användning. Spara pengar, öka din prestation och förenkla ditt arbete genom att välja rätt IVECO ON-paket för ditt företag.

Läs mer om de nya tjänsterna för modellprogrammen IVECO DAILY och IVECO WAY!IVECO ON
DAILY

Ladda ned

IVECO ON
WAY RANGE

Ladda ned