Iveco On - Care

Ta hand om dina förare när de är ute och kör genom att ge dem särskilda rapporter om bränsleförbrukning, däcktryck och körstil för optimering av fordonets prestanda och förarens säkerhet i fordonet.

Smart-rapport

Få tips om hur du kan förbättra din körstil
SMART REPORT

SMART REPORT

Månadsrapport om fordonets och förarens prestanda för att förbättra bränsleförbrukningen, fordonsoptimering och kunna övervaka uppdragsprofilen.

Rapport om säker körning

Större trygghet och säkerhet ute på vägarna
RAPPORT OM SÄKER KÖRNING

RAPPORT OM SÄKER KÖRNING

Tillsammans med Smart-rapporten och tack vare körstilsbedömningen får du nu denna nya rapport så att du kan mäta säkerheten i fordonet. Större trygghet och säkerhet ute på vägarna! Rapporten om säker körning tas fram exklusivt för dig och är kostnadsfri.

IVECO ON kundportal & app

Dynamisk övervakning av fordonets bränsleförbrukning och förarens körstil
IVECO ON WEBBPORTAL och IVECO ON-APP

IVECO ON WEBBPORTAL och IVECO ON-APP

Övervaka fordonets bränsleförbrukning och körstilen för att optimera flottans prestanda. Njut av den dynamiska övervakningen och möjligheten att jämföra olika data. Ladda ner IVECO ON APP från Google Play eller App store för mer information!

Easy Way-app

Gör livet i hytten lättare med ett enkelt klick
EASY WAY-APP

EASY WAY-APP

Förenkla ditt liv ombord: kontrollera hyttfunktioner och ring Assistance Non-Stop med ett enda klick. Eller be om fjärrhjälpsservice under ett av dina stopp. Ladda ner IVECO ON Easy Way-appen för att njuta av upplevelsen i den nya hytten!

IVECO ON
DAILY

Ladda ned

IVECO ON
WAY RANGE

Ladda ned