Iveco On - Fleet

Enkel och effektivare hantering av vagnpark och data. Vi kan hjälpa dig att övervaka dina fordons bränsleförbrukning och förare, planera deras dagliga aktiviteter, optimera färdvägar och expediera order. Ökade möjligheter till vagnparksadministration genom information om förarens arbetsdagar och geolokalisering!
Dessutom kan du varje kvartal få tips från din TCO-rådgivare om hur du kan sänka bränsleförbrukningen och optimera användningen av fordonet.

Vagnparksstyrning

Lägg till modulerbjudanden för enklare och effektivare styrning av din vagnpark
FLEET MANAGEMENT (HANTERING AV FORDONSFLOTTAN)

FLEET MANAGEMENT (HANTERING AV FORDONSFLOTTAN)

Köp ytterligare modulära tjänster för att lättare och mer effektivt hantera din fordonsflotta. Vi kan hjälpa dig att övervaka dina fordons bränsleförbrukning och förare, samt planera deras uppdrag, optimera rutter och skicka beställningar. Öka kapaciteten för fordonsflottans administration genom insikter om förarens arbetsdagar och geolokalisering!

IVECO webb-API

Använd webbapplikationsgränssnittet för flexibel dataintegration
IVECO ON WEBB-API

IVECO ON WEBB-API

Applikationens programgränssnitt (API) tillåter en flexibel dataintegration i kundens egna system och underlättar hanteringen av IVECO-genererade data tillsammans med data från andra märkes fordon i ett enda verktyg.

PROFESSIONELL BRÄNSLERÅDGIVNING

Minska bränsleförbrukningen i samråd med TCO-rådgivaren
PROFESSIONELL BRÄNSLERÅDGIVNING

PROFESSIONELL BRÄNSLERÅDGIVNING

IVECOs expert på TCO, Total Cost of Ownership, kommer varje kvartal att ge dig personlig rådgivning och råd om hur du kan minska bränsleförbrukningen. Det ger också övervakning med varningar om händelser som kan påverka fordonets bränsleeffektivitet, till exempel däcktryck eller bränsle- och luftfilter-igensättning, vilket också maximerar din användning av lastbilen.

PROFESSIONELL RAPPORT OM SÄKER KÖRNING

Ökad säkerhet på vägarna med tips från TCO-rådgivaren
PROFESSIONELL RAPPORT OM SÄKER KÖRNING

PROFESSIONELL RAPPORT OM SÄKER KÖRNING

Med utgångspunkt i resultaten som du får genom rapporten om säker körning kommer vår TCO-rådgivare att kontakta dig en gång i kvartalet för att ge dig tips för ökad säkerhet på vägarna.

IVECO ON
DAILY

Ladda ned

IVECO ON
WAY RANGE

Ladda ned