GER DIN IVECO ÄNNU MER VÄRDE

Tack vare IVECO-tillbehör kan du göra din arbetsupplevelse och körupplevelse ännu mer spännande och unik genom en komplett serie produkter utformade runt dig.

Beroende på din personlighet och din verksamhet kan du välja att förbättra ditt fordons tillgänglighet med ett brett utbud av alternativ, eller dess lönsamhet med bränslebesparande aerodynamiska lösningar.

Aktiva och passiva ytterligare säkerhetssystem hjälper dig att bättre skydda ditt fordon, medan högteknologiska tillbehör verkligen tar framtiden ombord.

Öka uppkopplingsmöjligheterna och lägg till en GPS-mottagare eller ett helt multimediasystem. Öka din komfort ombord med ett omfattande val av tillbehör för att göra ditt liv så trevligt som möjligt.

VARFÖR SKAFFA TILLBEHÖR TILL DIN IVECO


IVECO Accessories Versatility

Mångsidighet
Få ditt fordon att matcha din egen personlighet och dina arbetsbehov
IVECO Accessories Safety

Säkerhet
Förbättra säkerheten för dig själv, dina fordon och andra trafikanter
IVECO Accessories Profitability

Lönsamhet
En trevligare körning ger mindre trötthet och högre produktivitet

Kör din körupplevelse unik

Daily-tillbehör

DET NYA UTBUDET TILLBEHÖR FÖR DIN DAILY

Den nya Daily är sann mot IVECOS naturliga instinkt att förutse affärsbehov och kommer nu med ett komplett utbud av nya teknologiskt avancerade funktioner till sin berömda robusthet och mångsidighet, vilket gör den till den bästa affärsassistenten.

  • en ny serie aerodynamiska lösningar, som exempelvis spoilers, för att förbättra lönsamheten samtidigt som du sparar bränsle och minskar koldioxidutsläppen,
  • extra aktiva och passiva säkerhetssystem för att ge bästa möjliga skydd för ditt fordon,
  • ett nytt utbud av produkter som är utformade för att öka uppkopplingen och ombordtekniken, med ett nytt multimediasystem, bakre Wi-Fi-kamera och Qi-smarttelefonhållare.

DAILY Tillbehör
MÅNGSIDIGHET
Komplettera din Daily med lasthållare för att möjliggöra användning av taket, eller välj rörhållare, stege eller golvplattform. Om du behöver mer skydd så lägg till speciellt vägg och golvskydd som är extremt motståndskraftigt mot fukt, kemiska medel och repor.
LÖNSAMHET
Spoilersystemet garanterar en utmärkt aerodynamisk lösning för att minska bränsleförbrukningen. Den aerodynamiska satsen är testad i vindtunnel och på väg för att säkerställa förbättrade bränslebesparingar och med spoilers tillverkade i akrylat, minskar det aerodynamiska motståndet och turbulensen utan att påverka sikten.
SÄKERHET
Ett aktivt och passivt säkerhetssystem garanterar både fordon och passagerare säkerhet ombord: Frontbågen, med EU-certifiering, ger frontskydd medan sidostegen, tillverkade av rostfritt stål, förhindrar skador på fordonets och chassits sida. Backsäkerhetssystemen av hög kvalitet ger ett större siktområde vid manövrar
HÖGTEKNOLOGi
Ett komplett sortiment av radio, bärbar navigator och den skräddarsydda kameran för att styra under backning tar den senaste teknologin med ombord. Du kontrollerar detta med hjälp av smartphone eller surfplatta med Android/iOS genom appen “IVECO Cam”.
ANSLUTNINGSBARHET
Det nya multimediasystemet, en ny generation GPS-lokalisering och Wi-Fi-backkamera kommer att förbättra ditt fordons uppkopplingsnivå. Tack vare Qi-smarttelefonhållaren kan du alltid ha din smartphone lätttllgänglig och inom säkert räckhåll på instrumentbrädan. Den laddar din kompatibla smartphone utan att använda kablar under körning.
KOMFORT
Anpassa komforten i ditt fordon med ett omfattande urval av tillbehör för att skapa en bekvämare tillvaro: bilklädslar, kylskåp, kaffemaskin och rengöringssats.

TEKNIK, SÄKERHET OCH KOMFORT

Eurocargo-tillbehör

DET NYA UTBUDET TILLBEHÖR FÖR EUROCARGO

Eurocargo har alltid varit en referenspunkt och en framträdare i branschen med sin vinnande kombination av teknik, tillförlitlighet och mångsidighet. Idag är den nya Eurocargo ännu elegantare, mer hållbar, effektivare och smidigare att hantera än någonsin.

IVECO-tillbehör har en serie produkter som är specialanpassade för att förbättra din Eurocargos estetik, komfort, säkerhet och teknik.

EUROCARGO Huvudtillbehör
MÅNGSIDIGHET
Design och funktionalitet är nyckelelementen i den estetiska tillbehörsserien: Lätta ABS-skydd av plast, som matchar fordonet, skyddar speglarna och förbättrar designen och Superior-viltbåge som är speciellt utformade för att betona designen på fordonets framsida och ge det ett robust utseende.
LÖNSAMHET
Originalspoilers från Iveco, justerbara, robusta och lätta tack vare konstruktionen av strukturella band och inre stöd med harts. I kombination med fönsterdeflektorer är de en utmärkt lösning för att minska bränsleförbrukningen och minska aerodynamisk motstånd.
SÄKERHET
Backsäkerhetssystemen är perfekta för att ge föraren bättre sikt under manövrering. Det ger ökad säkerhet. IVECOs professionella produkter kännetecknas av högkvalitativa komponenter och en utmärkt omsorg för detaljer. Ett komplett säkerhetssystem: larm, bränsle stöldskydd, signalhorn låter föraren arbeta säkert.
HÖGTEKNOLOGISK
Vårt uppdrag är att förbättra livet ombord med ett komplett utbud av radioapparater för underhållning under arbetet, den senaste generationens navigator och en dedikerad hållare för smartphones och surfplattor som hjälper föraren i hans/hennes dagliga arbetsuppdrag.
KOMFORT
Den nya serien bilklädslar som Iveco tagit fram för den nya Iveco Eurocargo är utformad för att tillgodose alla behov och samtidigt kunna anpassas till dina personliga behov. Tillsammans med de nya mattorna och deras dubbelfixeringssystem garanterar de ett trevligt liv ombord.

VÄLJ EN ENASTÅENDE KÖRUPPLEVELSE

S-WAY-tillbehör

EN ÖVERBLICK AV NYA S-WAY-TILLBEHÖR

IVECO S-WAY tillhandahåller en komplett transportlösning utformad för att förbättra förarens liv ombord och göra det möjligt för ägarna att arbeta effektivt, lönsamt och hållbart.

I linje med detta nya sätt att arbeta och köra erbjuder IVECO en ny generation av specifikt utvecklade tillbehör, som anpassar och maximerar din personliga upplevelse med din NYA IVECO S-WAY.

S-WAY HUVUDTILLBEHÖR
MÅNGSIDIGHET
Varje detalj har noggrant utformats för att optimera dess funktion. Material av hög kvalitet och noggrann testning möjliggör en enkel montering. Det nya bakupplysta LED-skyddet utformat för det nya takets form förbättrar fordonsflottans identitet med den anpassade logotypen, kromade element och de nya kraftfulla dekalerna vilka garanterar maximal mångsidighet.
LÖNSAMHET
En kombination av tillbehör: aerodynamisk sats, solskydd och deflektor minskar turbulensmotstånd och hjälper tillsammans med bränslets stöldskyddsverktyg och övervakning av däcktrycksystem till att garantera bränslebesparing.
SÄKERHET
Öka ditt fordons säkerhet och hjälp till att förhindra olyckor med ett komplett bakkamerasystem. För det nya fordonet har en speciell värmekamera utvecklats för de mest extrema väderförhållanden. Pneumatiskt ljudlarm och ett komplett utbud av bakreflekterande tillbehör garanterar maximal synlighet på vägen.
KOMFORT
Leva livet ombord: detta är mantrat för Komfort-tillbehörsserien. Den nya mikrovågsugnen får dig alltid att känna dig som hemma. Vi utformade vår nya LED-innerbelysning med USB-uttag så att förare och passagerare kan njuta av nattliv ombord och läsa en bok. De nya bilklädslarna och mattorna är utformade för att möta olika arbetsbehov.
HÖGTEKNOLOGI
Serien med högteknologiska tillbehör gör att du kan dra nytta av det senaste inom teknik och infotainment. En mängd olika möjligheter, med ett enda syfte: att förenkla ditt arbete och liv ombord.

En ny skräddarsydd instrumentpanelbygel med integrerade USB-uttag har utformats för att ladda dina enheter i det enklaste och säkraste läget. Den matchar det nya ljud- och videosystemet och garanterar innovation, teknik och användarvänlighet, vilket skapar en perfekt miljö för avkopplande tid.