ASSISTANCE NON-STOP

IVECO 24 ur na dan in 7 dni v tednu nudi program pomoči na cesti Assistance Non-Stop.

IVECO za zagotavljanje učinkovitosti te ključne storitve veliko vlaga v center za pomoč strankam, ki je bil namensko vzpostavljen kot prva kontaktna točka za stranke. Center zagotavlja asistenco v kar 36 evropskih državah, s čimer strankam pomaga, da ohranijo vozila na cesti.

ASSISTANCE <span style="color: #0d4ba0">NON-STOP
</span>

CENTER ZA POMOČ STRANKAM PODJETJA IVECO ZA 24-URNO POMOČ NA CESTI V 36 EVROPSKIH DRŽAVAH IN 10 JEZIKIH

POMOČ NA CESTI

POMOČ NA CESTI

Če se vam vozilo pokvari, se lahko za uporabo storitve Assistance Non-Stop obrnete na center IVECO na naslednje tri načine: 

  • s klicem na brezplačno telefonsko številko (+386 26165829)
  • s sistemom telematike IVECONNECT v vozilu, pri čemer za vzpostavitev stika s centrom Assistance Non-Stop zadošča že preprost pritisk na zaslon na dotik. Sistem samodejno posreduje položaj in podatke o delovanju vašega vozila.
  • z aplikacijo IVECO Non Stop: zadošča že en klik!

APLIKACIJA IVECO NON STOP

Aplikacija IVECO Non Stop ni namenjena samo nujnim primerom, ampak lahko prek nje vnaprej rezervirate termin za popravilo vozila. Izberete lahko časovni okvir in kraj (trenutna lokacija, delavnica ali določen naslov), aplikacija pa vam bo posredovala potrdilo o rezervaciji.

APLIKACIJA IVECO<span style="color: #0d4ba0"> NON STOP</span>
PRENOS APLIKACIJE IVECO NON STOP

ANDROID

PRENOS 

MEDNARODNA POMOČ ZA VAŠE VOZILO

Ekipa 80 operaterjev zagotavlja takojšen odgovor v 10 jezikih in bliskovito rešitev za vsako težavo. Operaterji aktivirajo servisni center IVECO, ki je najbližje mestu okvare vozila in ki je najboljše usposobljen za dano vozilo.

Center za pomoč strankam med potekom asistence (ki lahko vključuje tako manjša popravila ob cesti kakor vleko in popravilo v delavnici) preverja njen napredek, vas o vsem obvešča in obenem zagotovi, da lahko vozilo znova uporabljate, kakor hitro je mogoče.