​IVECO DAILY HI-MATIC

Ekskluzivni 8-stopenjski avtomatski menjalnik

PRVI 8-STOPENJSKI AVTOMATSKI MENJALNIK V GOSPODARSKIH VOZILIH ZA NAJVIŠJI NIVO UDOBNOSTI IN VARNOSTI

Nova generacija menjalnika je zasnovana s ciljem zagotavljanja popolnega užitka v vožnji: ergonomična multifunkcijska ročica menjalnika vam omogoča, da ste osredotočeni na promet in pogoje na cesti. Hi-Matic je najboljša rešitev za povečano varnost in udobno vožnjo.


IZJEMNA VARČNOST PORABE GORIVA ZAHVALJUJUČ IZBORU ECO ALI POWER NAČINA VOŽNJE

V popolnosti se vklaplja v vaš vsakodnevni posel z samoprilagodljivo strategijo izbora prestav. Vaš DAILY HI-MATIC Euro 6 gladko izbere pravilno prestavo v manj kot 200 milisekundah. Z najširšim izborom prenosnih razmerij bo motor vedno v optimalni prestavi.


DO 10% NIŽJI STROŠKI VZDRŽEVANJA V PRIMERJAVI Z ROČNIM MENJALNIKOM ZAHVALJUJOČ REKORDNI ZANESLJIVOSTI IN VZDRŽLJIVOSTI

Konstruiran s izdržljivošću na pameti, nova rješenja štite motor i prijenos radi manje održavanja. Naši konstruktori osigurali su nastavak legendarne izdržljivosti Daily-a. Zasnovan z namenom vzdržljivosti vsebuje nove rešitve, ki ščitijo motor in pogonski sklop ter zagotavljajo manj vzdrževanja. Naši inženirji so nadgradili legendarno vzdržljivost Daily-ja.


UČINEK BREZ KONKURENCE, NAJVEČJA MOČ (205 KM) IN NAVOR (470 Nm)

Z razširjenim naborom motorjev, dve prostornini 2,3 litra in 3,0 litra, moči od 116 KM do 205 KM in navori od 320 Nm do 470 Nm, ter z rekordno NDM 7,2 tone, ima DAILY HI-MATIC Euro 6 najpopolnejšo ponudbo za najzahtevnejše naloge.

Družina vozil DAILY HI-MATIC je sedaj še ekskluzivnejša zahvaljujoč kromirani rešetki ki vodoravno povezuje žarometa in poudarja dizajn vozila.

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt