Novi Daily Natural Power je vedno napreden pri zagotavljanju aktivne in pasivne varnosti.  .
Naprej premaknjena kabina je s svojo obliko idealna za izboljšanje absorbcije morebitnih prednjih udarcev, s tem zagotavlja več varnosti in manj stroškov popravil.


Pri delu novi Daily ni izpostavljen nevarnostim, ker vsebuje nove inovativne rešitve. Novi žarometi, z vključenimi dnevnimi lučmi (DRL), meglenke (po naročilu) pa so postavljene nižje in vključujejo tudi funkcijo Fog Cornering, ki osvetli cestišče v smeri obračanja. Novi Daily ponuja tudi ESP9 z aktivnimi senzorji, ki združujejo nova delovanja za zagotavljanje največje varnosti pri vožnji. Novi Daily je bilo prvo vozilo v kategoriji, ki je ponudilo ESP z nadzorom stabilnosti tovora (na zahtevo je združljiv z mehansko blokado diferenciala). 

Daily ponovno prehiteva čas s sprejemom ESP9 z aktivnimi senzorji, ki združujejo vse varnostne funkcije vozila: che LAC, ABS, EBD, ASR, MSR, HBA in Hill Holder, TSM ,ESC,  HRB ,HFC , RMI&ROM in CDP.

V vseh različicah so na voljo prednje in stranske zračne blazine

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: e729059f-0938-8089-73e1-a59cb08e7172.