Udoben kot avtomobil, z devetimi sedeži in prostornim prtljažnikom, Novi Daily Combi je idealna rešitev za zahteve lahkih vozil za prevoz oseb: služi kot shuttle za prevoz oseb v podjetjih, ustanovah, turističnih agencijah, hotelih in športnih društvih. Okretno in vsestransko, vozljivo z vozniškim dovoljenjem B kategorije (do skupne teže 3,5t Novi Daily Combi ustreza vsaki nalogi, ki mu je namenjena. Z izbiro med dvema razredoma nosilnosti, dvema dolžinama prtljažnika in dvema višinama notranjosti, je vozilo, ki cilja na maksimalno zmogljivost ali vozljivost. 

Odličen in elastičen 2.3 litrski motor zagotavlja učinkovitost in ekonomičnost.

Prednje samonivelirno zračno vzmetenje, na razpolago na daljših različicah, predstavlja optimalno rešitev za vsak način delovanja, kjer je med vožnjo zahtevana visoka stopnja udobja. 

Kabina  novega Daily Combi je prostorna in svetla, elegantnih oblik in z dodelanimi detajli. 

Dostop v kabino  je enostaven, zaradi širokih vrat in stopničk, ki so prekrite z nezdrsljivim materialom, ter oprijemljivih ročic.

Posebna pozornost je bila namenjena zvočni izoliranosti in klimi. Na zahtevo, so na razpolago dodatni grelnik in klimatska naprava  s tremi stopnjami delovanja, ki širi zrak skozi nastavljive, gornje rešetke.

Prostoren zadnji prtljažnik z dvema dolžinama, omogoča  idealno namestitev prtljage.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 44e1379f-b9a4-8089-73e1-ab73f78293d0.