NOVI EUROCARGO
OMILJENI GRADSKI KAMION​

  OMILJENI GRADSKI KAMION, LPOSLOVNI PARTNER ZA SVAKOGA

  Održiv, efikasan, okretan i svestran: Eurocargo je savršen kamion za gradske i komunalne poslove. Od gradske dostave do odvoza smeća, čišćenja ulica, pomoći na putu te prevoza kontejnera; on zadovoljava sve potrebe. Zahvaljujući uskoj kabini od 2.1 metra, velikom uglu zakretanja točkova (52 stepena) i najmanjem krugu okretanja u klasi (ispod 11 metara za međusosvinski razmak 2790 mm), on predstavlja savršenog pomoćnika u vašem poslu.

  OMILJENI GRADSKI KAMION, <span style="color: #0492D0;">LPOSLOVNI PARTNER ZA SVAKOGA
</span>

  ​​​​​​​​3 PODATKA ZA NOVI IVECO EUROCARGO


  U gradskim dostavama
  -8%
  potrošnje goriva

  Motori snage
  od 160
  do 320 KS

  Dužina nadogradnje
  od 4265
  ​ do 10175 mm

  ​​
  ODRŽIVOST.<span style="color: #0492D0;">L PRIRODNA REŠENJA ZA NAŠU OKOLINU.
</span>

  ODRŽIVOST.L PRIRODNA REŠENJA ZA NAŠU OKOLINU.

  CNG ima najmanji uticaj na okolinu od svih dostupnih goriva. Emisije IVECO-vih CNG motora imaju smanjen nivo Nox, ne sadrže olovna jedinjenja i imaju do 95% manje čestica nego dizel motori. Karakteristike vozila i nosivosti su iste kao kod dizel verzija.

  Eurocargo Natural Power se oseća kao kod kuće kada je u velikim gradovima - niske emisije omogućavaju vožnju u zonama s ograničenjem, a režim tihog rada čini ga savršenim za noćne poslove (PIEK sertifikat).


  PREUZMITE BROŠURU ZA KOMUNALNE VERZIJE

  NAJBOLJI UČINAK, SMANJENA POTROŠNJA

  Motori novog Eurocarga su Tector 5, četverocilindrični dizel zapremine 4.5 litara i Tector 7, šestocilindrični dizel zapremine 6.7 litara sa snagama do 320 KS.

  Optimizovani su za najbolji učinak pri malim brojevima obrtaja, smanjujući tako ukupan trošak vlasništva. Takođe je dostupan kao CNG sa 204 KS.

  NAJBOLJI UČINAK, <span style="color: #0492D0;">SMANJENA POTROŠNJA
</span>
  ​​​​​​​​​​​​​​Nuovo EUROCARGO IVECO

  VIŠE MESTA ZA PUNI KOMFOR ​​​

  Eurocargo je najbolje rešenje koje će vam olakšati život u pokretu. Komande na volanu, pregrade za smeštaj stvari, vešalica na zadnjem zidu kabine i udobno, vazdušno oslonjeno sedište za vozača. Savršen za gradske misije, novi Eurocargo garantuje lagan prolaz kroz kabinu zahvaljujući ravnoj komandnoj tabli i smanjenom tunelu iznad motora. Vozač će lako izaći iz vozila na bilo koju stranu.

  ​ ​
  ​ ​
  Eurocargo TCO