​​DAILY. NOVA GENERACIJA MINIBUS-a.

Minibus koji ispunjava sve zahteve putničkog transporta.

 • Minibus veryija Novog Daily-ja posebno naglašava komfro, stil i visoke performanse. Potpuno redizajniran kako bi se ispunila stalno rastući zahtevi korisnika, Daily minibus je još prostraniji, još efikasniji i još privlačniji, za vozače, kao i za putnike.

  Raznovrstnost je jedna od ključnih odlika Novog Daily Minibus-a, jer najkompletnija gama različitih verzija ispunjava najrazličitije potrebe putničkog transporta:

  - Daily Tourys: kompatkno vozilo za duže ture.
  - Daily Line: idealan za medjugradske rute.
  - Daily Citys: namenjen transportu unutar gradskih i prigradskih sredina.

  Novi Daily minibus nudi ergonimiju kao kod autombila kao i komfor za vozača kombinovan sa veliki brojem stilsikih I tehničkih rešenja, namenjenih posebno za udobnost putnika.

  • Novi klima uredjaj i promenjen sistem ventilacije
  • Novi opcionali za udobnost i bezbednost putnika
  • Nove preslvake dizajnirane da odgovre svim potrebama

  Gama Novog Daily minibus-a, je opremljena F1C 3.0-litaskim motorima, dizel ili CNG. Kako bi se ispunile Euro VI standradi emeisije izduvnih gasova, dizel motori su oppremljeni SCR (Selektivna Kataliktička Redukcija) sistemom, kao i ostali proizvodi iz game autobusa, koji obezbedjuje visoke performanse i malu potrošnju goriva.

  Jedna od važnih promena, noviteta, se odnosi na Novi Daily Minbus, verziju bruto mase 6.1 tona, sa dugačkim medjuosovinskim rastojanjem (4100 mm), u koju se mogu smestiti 22 putnika, plus vozač I vodič (maksimalan broj za vozilo ove kategorije), I ima 30% veći prtčjažnik od svog prethodnika (nisko postavljen zapremine do 2.5 m3).

брошура