IVECO T-WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY
je vozilo kojim želite da upravljate tokom najtežih zadataka u najekstremnijim uslovima. Savršenom kombinacijom robusnosti, pouzdanosti i udobnosti dizajniran je da zadovolji vaše zahteve i premaši sva vaša očekivanja u pogledu produktivnosti, nosivosti i sigurnosti. Pored legendarne robusnostije šasije i sklopova, vozilo je napravljeno da radi u ekstremnim terenskim uslovima sa bruto masom 40 t što ga čini liderom na tržištu.

Uz primenu sistema HI-TRACTION,
naprednog inženjerskog i tehnološkog rešenja prednjeg pogona, predstavlja pouzdan oslonac koji će obezbediti stalne visoke učinke tokom najzahtevnijih terenskih misija u najtežim uslovima.

IVECO T-WAY
poboljšava iskustvo tokom vožnje novom kabinom koja je dizajnirana u skladu sa potrebama vozača. Integriše najnaprednije funkcije novih IVECO WAY modela da bi pružio izuzetno ugodno i bezbedno okruženje. Napredna tehnologija povezivanja u ovom vozilu nudi mnoštvo usluga koje su razvijene kako bi vozaču olakšale život i povećale iskorišćenost i vreme rada vozila.

Najpouzdaniji i najproduktivniji teški kamion u građevinskom okruženju, IVECO T-WAY je zaista nezaustavljiv i sposoban za najveće izazove.

T-Way

NOVI FUNKCIONALNI DIZAJN

Kabina je u potpunosti redizajnirana usredsređivanjem na funkcionalnost i olakšavanjem svakodnevnog angažmana vozača funkcijama koje poboljšavaju vidljivost, štite od prljavštine i nude još mnogo toga. Novi dizajn takođe pojednostavljuje održavanje i popravke, što olakšava zamenu svake komponente. Izgled šasije je osmišljen da olakša nadogradnju svake pojedinačne konfiguracije.VRHUNSKI USLOVI ŽIVOTA I VOŽNJE

Dizajnirano prema potrebama vozača
VRHUNSKO ŽIVOTNO I RADNO OKRUŽENJE
Izuzetna udobnost vožnje

Čitav prostor namenjen za vozača stvoren je da pruži vrhunske uslove za vožnju, sa izvanrednom ergonomijom i rasporedom komandi, više prostora i odličnom vidljivošću. Svaki pojedini detalj pažljivo je proučen kako bi se ispunila očekivanja vozača tokom vožnje.


Izvanredna ergonomija

Izaberite sedišta sa kožnim ili platnenim presvlakama i uživajte u luksuznoj udobnosti sedalnog dela. Odaberite meki volan ili onaj presvučen kožnom oblogom, koji su dostupni u klasičnom obliku ili sa zaravnjenim donjim delom.


POKRETLJIVOST I BEZBEDNOST

Na svim terenima
​​​IVECO T-WAY - FLESSIBILITÀ

POKRETLJIVOST I BEZBEDNOST NA SVIM TERENIMA

IVECO T-WAY može da se osloni na širok spektar karakteristika i funkcionalnosti za besprekorno izvršavanje svake vrste misije, pružajući konstantno visoku produktivnost na svakom terenu i u svim uslovima. Efikasno možete da ispunite vašu misiju jer osigurava najviši nivo bezbednosti na i van puta.

HI-TRONIX MENJAČ SA DODATNIM PROGRAM RADA IZVAN PUTA

S automatskim menjačem HI-TRONIX sa 12 ili 16 brzina možete da koristite veliki broj funkcija, kao što su režim ljuljanja, režim rada na terenu, režim puzanja i 4 brzine za vožnju unazad, da biste s lakoćom savladali sve terene.

POTPUNO MODULARNI KONCEPT OSLANJANJA

IVECO T-WAY nudi krajnju fleksibilnost kada je reč o izboru vazdušnog oslanjanja ili mehaničkog oslanjanja – sa paraboličnim ili polueliptičnim gibnjevima.

AWD i PWD (pogon na sve ili samo na zadnje točkove)

IVECO T-WAY nudi kompletnu paletu AWD i PWD sistema kako bi se udovoljilo zahtevima svake misije - čak i najzahtevnijih.

POBOLJŠANJE UČINKA KOČNICA I BEZBEDNOSTI

Nova arhitektura EBS sistema, u kombinaciji sa disk kočnicama na svim točkovima, značajno je poboljšala učinak vozila, a samim tim i sigurnost vozača, vozila i ostalih učesnika u saobraćaju.


​​​IVECO T-WAY - FLESSIBILITÀ

ŠTA JE HI-TRACTION?

Sistem HI-TRACTION se automatski aktivira u cilju obezbeđivanja dodatnog hidrauličkog pogona prednjih točkova, po potrebi, da bi se prevazišlo klizanje zadnje osovine na klizavim površinama. Pruža sve prednosti prijanjanja, upravljivosti i sigurnosti u vožnji s pogonom na svim točkovima.


HI-TRACTION - KAKO FUNKCIONIŠE?

Sistem HI-TRACTION može ručno da se aktivira pritiskom dugmeta u kabini, čime se prelazi sa režima „neaktivan“ u režim „spreman za rad“.

  1. Sistem radi u pozadini, spreman je za aktiviranje po potrebi.
  2. Po potrebi se sistem automatski prebacuje u režim „aktivan“, pružajući pogon na prednjoj osovini ako zadnji točkovi proklizavaju.
  3. Sistem se isključuje:
    - kada vozač pritisne dugme u kabini.
    - kada se vozilo vrati u normalne uslove i brzinu vožnje.
    - kada je temperatura ulja u hidrauličnom sistemu iznad 90°C.

Režim pomoćnog pogona je aktiviran pri svakom startu iz mesta (0 do 3 km/h) kako bi se poboljšala vuča i smanjilo habanje glavne spojnice.

DO 12.500 Nm OBRTNOG MOMENTA DOSTUPNO JE NA PREDNJOJ OSOVINI.
SA RADOM PRI POLASKU IMATE SVU VUČU KOJA VAM JEPOTREBNA.


  
PREDNJA OSOVINA IMA MAKS. OBRTNI MOMENT       do
  
12'500 Nm
  
MASA SISTEMA      oko
  400 kg
  
OPSEG RADA      0-45 km/h
  
PROMENA BRZINA     AUTOMATIZOVANA
  
IZVOD SNAGE ZA POGON     SA MOTORA
  IZUZETNA SVESTRANOST

Skrojen po vašoj meri
ODABERITE SVOJU MISIJU
BETON MIKSER

IVECO T-WAY je dizajniran da nosi masivne terete preko svih terena - na njega se mogu ugraditi beton mikseri velikog kapaciteta do 12 m3 za ukupnu bruto masu vozila od 40 tona.


KIPER

IVECO T-WAY možete da vozite gde god želite, prevozeći veliki teret u bilo kojim uslovima - preko zemljanih puteva do ekstremnih terena, po svim vremenskim prilikama i u najtežim uslovima.


KRANSKA DIZALICA I PLATFORMA
IVECO T-WAY može da bude opremljen svim vrstama dizalica, od ravnih do platformnih dizalica. Robusnost i modularni koncept vozila omogućavaju nam postavljanje dizalica iza kabine, u centralni položaj ili na zadnji prepust vozila bez kompromisa u pogledu stabilnosti.

KANAL JET - ČISTAČ

IVECO T-WAY je optimizovan za laku nadogradnju kanal jet čistača, te u tom kontekstu pruža sve funkcije koje su vam neophodne. Visoke performanse su ključne za ovakav zadatak, stoga novi sendvič PTO, koji je nezavisan od kvačila i dizajniran za prenos do 2300 Nm, isporučuje ogroman obrtni momenat po potrebi.


ŠUMARSKO VOZILO

IVECO T-WAY obezbeđuje veliku snagu koja vam je potrebna i nudi idealne funkcije za lak utovar, transport i istovar drvne građe. Možete udobno da transportujete drvnu građu iz šume ili drugih šumskih površina do puteva i sve do vašeg odredišta: naši moćni motori, robusna šasija, velika nosivost i hidrostatički pogon su sve odlike koje su dizajnirane u svrhu realizacije višestranih zadataka. Uz HI-TRACTION pogon možete da računate na dodatni pogon kada je potreban da biste transportovali veće terete. Lakši je od klasičnog pogona na sve točkove i omogućava vuču koja vam je potrebna na zemljanim putevima - što važi i nakon što se vozilo istovari. Takođe je dostupan sa novom radnom funkcijom puzanja koja potpuno isključuje mehanički pogon, omogućavajući vam da vozilo pokrećete samo hidrostatičkom snagom – na prednjoj osovini.

 

KIPER POLUPRIKOLICA

Tegljači IVECO T-WAY u konfiguraciji 6x4 kombinuju najbolju efikasnost potrošnje goriva i najnaprednije bezbednosne tehnologije u novoj kabini. Ove funkcije vam pružaju samopouzdanje u prevazilaženju najtežih uslova tokom radnog zadatka, istovremeno osiguravajući visoku produktivnost, bezbednost i odlične ukupne troškove vlasništva.

 

BETON (PUMPE, MEŠALICE, MEŠALICE SA PUMPOM)

Pomoću IVECO T-WAY možete ispuniti sve zahteve gradilišta kada je reč o betonu - od jednostavne mešalice za beton do pumpi i mešalica sa pumpama. Postavljanjem kompletne palete izvoda snage u različite položaje na vozilu omogućava nam da zadovoljimo potrebe bilo kog radnog zadatka sa obrtnim momentom iznad 2000 Nm.

 

KOMUNALNA VOZILA

Veliki izbor konfiguracija i izuzetna svestranost omogućavaju da IVECO T-WAY može da zadovolji zahteve širokog spektra primene - od obnavljanja puteva, čišćenja snega, sakupljanja otpada do pomoći na putu.
NAJVEĆA SNAGA U KLASI

Motori
IVECO T-WAY - Engine
MOTORI

IVECO T-WAY nudi širok izbor Euro VI dizel motora koji odgovaraju svim namenama. Motori sa 2 radne zapremine i nominalnom snagom u rasponu od 340 do 510 KS isporučuju najveću snagu u klasi.

PONUDA DIZEL MOTORA


MOTOR CURSOR 9 CURSOR 13
RADNA ZAPREMINA (lit) 8.7 12.9
SNAGA KS / min -1 340 @1655 - 2200 360 @1530 – 2200 410@ 1370 - 1900 450@ 1440 - 1900 510 @1560 - 1900
OBRTNI MOMENT Nm / min-1 1400 @1100 - 1656 1650 @1200 - 1530 2100 @900 - 1370 2200 @970 - 1440 2300 @900 - 1560
TRETMAN IZDUVNIH GASOVA HI-SCR HI-SCR
EURO NORMA Euro VI Euro VI

IZABERITE

vašu konfiguraciju

KABINE


IVECO T-WAY asortiman kabina nudi veliki broj kabina koje mogu da se uklope u vašu misiju – AT kabina za spavanje sa niskim ili povišenim krovom i AD kratka kabina sa niskim krovom.

Modularni pristup IVECO T-WAY kamiona koji je orijentisan na misiju sa širokim izborom funkcija i komponenata, zajedno sa strukturnom čvrstoćom i malom sopstvenom masom, pruža vrhunsku fleksibilnost u prilagođavanju vozila specifičnim zahtevima širokog spektra primene.

 

 

 

NAPOMENA

(1) Približne mere; moguće su promene zbog izbora oslanjanja, različitih nadogradnji i procene.        
(2) Gornji krevet kao opcija.

AT kabina

Dužina donjeg kreveta 1950 mm, širina 540 mm,

Dužina gornjeg kreveta 1850 mm, širina 680 mm.

IVECO ON

Novi svet integrisanih usluga i rešenja.

IVECO ON je novi svet integrisanih usluga i transportnih rešenja koji je kreirao IVECO da bi vam pomogao da vaše poslovanje učinite konkurentnijim, profitabilnijim, održivijim i lakšim za upravljanje

GALERIJA

IVECO T-WAY: Drive the new way