Pouzdanost

​Kolega na koga se možete osloniti

Novi Eurocargo privlači kupce svojom pouzdanoš ću i čvrstinom: dva kvaliteta koja proizlaze iz šasije, predviđene za prevoz teškog tereta i projektovane tako da bude izdržljiva i da može da podnese veća iznenađenja (npr. neuravnotežen teret ili naglu promenu smera).

Kako bi se prilagodio svakoj vrsti zadatka, novi Eurocargo nudi mnogo različitih vrsta vešanja: parabolično, polu-eliptične lisnate opruge i vazdušno vešanje. Vazdušno vešanje kontroliše sistem ECAS (Elektronski kontrolisano vazdušno vešanje), koji garantuje konstantan položaj vozila bez obzira na stepen opterećenja. Oni se mogu postaviti na zadnju osovinu ili na obe osovine.

Prednja i zadnja osovina i kočioni sistem garantuju da će mehaničke karakteristike ostati pouzdane tokom vremena. Kočioni sistem je vazdušno-hidraulički na rasponu od 6- do 10-tona i potpuno vazdušni na rasponu od 11- do 19-tona. Sve 4x2 verzije standardno su opremljene disk kočnicama.

Izduvni preklopnik uveden je HI-SCR tehnologijom, koja deluje tako da brzo dovodi izduvne gasove na pravu temperaturu. Ovaj uređaj pomaže takođe da se poboljša snaga motornog kočenja (i na taj način poboljšava celokupni kapacitet kočenja).

Novi Eurocargo
брошура