​Dizajn

​Urbano lice prevoza

Novi Eurocargo je najbolje lice prevoza . Nova kabina je moderna i praktična, i u potpunosti odražava energični karakter vozila.

Eurocargo preuzima novi stil koji je pokrenut na vozilu IVECO Daily. Oblik novih deflektora vazduha naglašava veliko ime brenda na sredini. Deflektori su preoblikovani u skladu sa dizajnom prednjeg dela. Sa svojim ekranom sa UV filterom, vetrobransko staklo nudi odličnu zaštitu, bez negativnog aerodinamičkog uticaja spoljne zaštite od sunca.

Novi branik obezbeđuje stepenik za pristup vetrobranskom staklu radi čišćenja, a tu je smešten i AEBS radar. Nova prednja svetla na klasteru, sa LED dnevnim svetlima (standardno) moguća su takođe i sa ksenon prednjim svetlima.

Na vratima je nova oznaka sa logom Eurocargo kamiona i inicijalima koji označavaju model.

Dizajn je u skladu sa funkcionalnošću. Svi detalji razvijeni su na osnovu detaljnog proučavanja aerodinamike – kao, na primer, novi deflektor koji usmerava protok vazduha dok kvaka na vratima garantovano ostaje čista.

Novi Eurocargo je najbolji gradski kamion: idealno vozilo za isporuke od vrata do vrata, za obavljanje zadataka u celom gradu, i za bilo koji drugi posao u centru grada. Zahvaljujući idealnoj širini kabine (2,1 m), širokom uglu upravljanja (52 stepena) i najboljem krugu okretanja u njegovoj kategoriji (nešto manje od 11 metara za verziju sa međuosovinskim rastojanjem od 2790 mm), idealan je za poslove u urbanim sredinama.

Novi Eurocargo
брошура