​IVECO materijali

Goriva i vozila na bazi prirodnog gasa
Iveco je evropski lider kada su u pitanju vozila sa niskom emisijom štetnih izduvnih gasova i poseduje najkompletniju gamu komercijalnih vozila koja koriste prirodni gas.

Hibridna vozila
Veoma važna tehnološka evolucija koja smanjuje potrošnju goriva i produžava upotrebu vozila u gradskim uslovima.

Održiva pokretljivost
Iveco je posvećen da ispunii sve današnje transportne zahteve, istovremeno garantujući da će to moći da čini i u budućnosti.

Koncept transporta
Smernice za održivi transport: eksperimentalno vozilo koje najavljuje poboljšanja na polju aerodinamike, potrošnje, emisije izduvnih gasova i bezbednosti, težeći pritom sve vreme na povećanju produktivnosti različitih vidova transporta.

SCR tehnologija za motor EuroV
Da bi ispunio Euro V norme emisije štetnih gasova kod srednjih i  teških vozila, Iveco primenjuje sistem sa selektivnom katalitičkom redukcijom (SCR). To je proces koji, ukoliko postoji katalizator, snižava količinu azotnih oksida dodavanjem hemsijskih reduktora (amonijaka) u izduvne gasove. Hemijska reakcija pretvara NOx u azot i vodu.

Brošura Korporacije
Iveco na 27 strana: vrednosti, misija i proizvodi jednog od najvećih svetskih proizvođača komercijalnih vozila i furgona.

Retrofit Euro III
U smislu neprestanog razvijanja održive mobilnosti, Iveco je razvio veliki broj proizvoda koji će vam omogućiti da svoje Euro III vozilo dovedete na nivo Euro V emisije PM (materijalnih čestica) i koje će time ispunjavati najnovije važeće standarde.