​IVECO na svih 5 kontinenata ima svoje fabrike i razvojne centre.

IVECO je prisutan na svih 5 kontinenata sa više 28.000 zaposlenih: 27 fabrika koje se nalaze u 16 zemalja širom sveta, proizvode vozila sa najsevremenijim tehnološkim rešenjima koja potiču iz 6 razvojinih centara.

Veoma rasprostranjena postprodajna mreža servisa garantuje našu podršku na bilo kom geografskom području gde se IVECO vozilo koristi.

Proizvodni pogoni

U njima se primenjuju najnaprednije tehnologije i proizvodne metode kako bi se dobili najkvalitetniji proizvodi i kako bi se obezbedilo da fabrike funkcionišu u uslovima koji odgovaraju zaposlenima. Upravo iz tih razloga, u svim fabrikama postoje sertifikati  ISO 9001.

 

WCM - World Class Manufacturing

Centri za istraživanje i razvoj

Oni su rasprostranjeni po celom svetu, sa aspekta IVECO ulaganja u tehnologiju i proizvode, oni su najvažnije ta čke . Cilj ovakvih ulaganja je da se na tržištu neprestano nude sve bolja i bolja vozila, koja pružaju manje operativne  troškove i visoke standarde po pitanju zaštite životne sredine – koja su, u velikom broju slučaja, za korak ispred  važećih regulativa.

Marketinška i servisna mreža

IVECO  poseduje globalnu prodajnu i servisnu strukturu koja se prostire na 5 kontinenata  - preko 2.000 prodajnih objekata i preko 5.000 servisa. Sve se to oslanja na dobro organizovane, stručne partnere, koji svoje znanje i stručnost stavljaju na raspolaganje klijentima.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 62c033a1-7194-8041-ff82-656eb9fc26ab.