URBANWAY NATURAL POWER

IHANTEELLINEN RATKAISU, KUN KALUSTOSSA SIIRRYTÄÄN UUSIEN ENERGIAMUOTOJEN KÄYTTÖÖN, PIENELLÄ INFRASTRUKTUURIN INVESTOINNILLA JA KEHITTYNEELLÄ TEKNOLOGIALLA

Viimeisten 25 vuoden aikana IVECO BUS Natural Power -teknologiasta on tullut kehittynyt, todistettavasti puhdas ja kestävä liikenneratkaisu.

Urbanway Natural Power vähentää päästöjä ja pienentää merkittävästi melua, mikä parantaa ilman- ja elämänlaatua. Tämä kehittynyt teknologia tarjoaa lähes hiukkaspäästöttömät ratkaisut ja vähentää NOx-päästöjä. Lisäksi biometaanin käyttö leikkaa CO2-päästöjä 80 % tai enemmän.

Urbanway Natural Power Cursor 8 -moottorin kanssa on helppo integroida linja-autokalustoihin, koska se kuuluu Cursor-moottoriperheeseen. Lisäksi sitä ajetaan ja käsitellään täysin samalla tavalla.

IVECO on maailman ainoa valmistaja, joka tarjoaa maakaasun vaihtoehtona sen koko julkisten ajoneuvojen valikoimassa. Tämä mahdollistaa synergian kaupungeissa toimivien ajoneuvojen välillä, esim. matkustajaliikenteen, jakeluautojen ja jätteenkeräysautojen aloilla.


CURSOR 8 NATURAL POWER
·         290 hv (10,5 m ja 12 m) ja 330 hv (10,5 m, 12 m ja 18 m) voimansiirto
·         Pienet päästöt ja biokaasun kanssa yhteensopiva
·         Sama teknologia kuin EEV - helpottaa paineistetulla maakaasulla toimivan bussikaluston kokoamista