​Lastbilen Stralis

​För Iveco är hållbarhet mer än bara en målsättning: Det är ett sätt att göra affärer. En filosofi som ligger bakom de dagliga besluten.

Stralis är ett bevis på Ivecos mål att skapa hållbara produkter som kan garantera maximal produktivitet med de lägsta driftskostnaderna och minskad påverkan på miljön som vi lever och arbetar i.

Att välja en verkligt hållbar lastbil som STRALIS är en investering i framtiden: Ett ansvarsfullt och miljövänligt val som betalar sig tillbaka. En lastbil med låg bränsleförbrukning och låga utsläpp ger betydligt lägre driftskostnader och även ett högt andrahandsvärde över tiden.

Den nya Stralis är utrustad med motorer från Cursor FPT Industrial, vilket säkrar en låg bränsleförbrukning och en enastående prestanda. Det unika High Efficiency SCR (HI-eSCR) - katalytiska reduceringssystemet, är designat, patenterat och producerat av FPT Industrial, vilket gör den nya STRALIS till den enda tunga lastbilen på marknaden, som överhåller Euro VI emissionsgränserna utan användning av EGR. FPT Industrials High Efficiency SCR-system reducerar kväveoxidnivåerna med mer än 95 %. FTP Industrials efterbehandlingsteknologi till Euro VI-fordon är unik och exklusiv i och med att den överhåller de stränga gränserna för utsläpp av kväveoxid utan att öka bränsleförbrukningen.

Stralis är både en miljövänlig och effektiv lastbil som motsvarar de stora transportföretagens miljöpolitik och viljan att minska kostnaderna, särskilt bränslekostnader, som utgör nästan en tredjedel av lastbilens driftskostnader. Stralis den perfekta bilen som kombinerar bränsleeffektivitet och miljövänlighet.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 7db42da1-3196-8041-ff82-6fd5c52d716a.