​Service piese remanufacturate


Alegerea GAMEI REMAN înseamnă încrederea deplină cu privire la faptul că toate componentele montate pe vehicul sunt la fel de eficiente ca unitățile noi.


Datorită know-how-ului unic dobândit în ultimele decenii, Iveco este partenerul ideal pentru un astfel de proces complex și sofisticat, care asigură o mai bună calitate.

 Tehnologia de vârf, sculele și echipamentele personalizate, precum și testările intense permit companiei Iveco să recondiționeze la cele mai înalte standarde componente esențiale ale vehiculului dumneavoastră, asigurând o calitate de produs nou..

 

DE CE REMAN? ECONOMISEȘTE BANI


Cu REMAN, puteți economisi bani comparativ cu piesele de schimb noi, reducând totodată timpul de nefuncționare a vehiculului, deoarece piesele remanufacturate se pot monta rapid ca alternativă la o revizie sau reparație generală. Întrebați distribuitorul dacă există oferte speciale pentru GAMA REMAN!

 


DE CE REMAN? ESTE GARANTAT

 

Fiecare piesă REMAN este readusă la performanțele inițiale printr-un proces atent monitorizat, în conformitate cu standarde tehnice stricte. Majoritatea produselor provin de la furnizori certificați ISO/TS 16949 și beneficiază de o garanție standard de 12 luni.

 

DE CE REMAN? ESTE ECOLOGIC

 

     

GAMA REMAN este ecologică, deoarece este rezultatul unui proces de fabricare-remanufacturare sustenabil:
- colectarea și identificarea unității vechi;
- demontarea și analiza de precizie a componentelor;
remanufacturarea cât mai multor componente posibil, pentru evitarea introducerii de materiale noi în proces;
- înlocuirea și eliminarea corespunzătoare a componentelor care nu trec testele de calitate stricte ale Iveco.