40 DE ANI DE IVECO

IVECO: 40 de ani de excelenta, 150 de ani de experienta

IVECO aniverseaza 40 de ani - un moment important pentru o mare companie, care a marcat istoria transportului comercial global.

Compania s-a lansat in 1975, cand a luat nastere din fuziunea a cinci firme cu peste 150 de ani de experienta in design-ul si productia de vehicule industriale: Magirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic si OM. Prin intermediul achizitiilor, aliantelor si  fuziunilor internationale, IVECO se situeaza la cote inalte printre principalii jucatori din transportul rutirer mondial. Aceasta inseamna transformarea intr-un grup cu un know-how solid, caracterizat prin continua inovatie tehnologica, grup prezent si cu unitati productive si cu reprezentare de business atat in cele mai importante piete puternic industrializate cat si in tarile in curs de dezvoltare.

In prezent, IVECO are fabrici in Europa, China, Australia, Brazilia si Africa si este reprezentat in peste 160 de tari.
Datorita preocuparii continue pentru inovatie tehnologioca, IVECO si-a atins cu succes multe obiective, printre ele fiind premiul International Truck of the Year in 2013 cu Stralis si International Van of the Year 2015 cu Daily.

Patruzeci de ani de succes, 150 de ani de eforturi continue alaturi de clienti, de performanta inalta a vehiculelor care au devenit protagonistii transportului rutier in lume , vehicule care si in prezent sunt purtatoare a mesajelor de incredere, inovatie tehnologica si transport sustenabil.​