IVECO ON: O NOUĂ LUME A SERVICIILOR ȘI SOLUȚIILOR

IVECO ON este noua lume a soluțiilor pentru transport și servicii integrate, creată de IVECO pentru a vă ajuta să vă faceți afacerea mai competitivă, mai profitabilă, mai sustenabilă și mai ușor de gestionat. Furnizează o ofertă flexibilă care poate fi personalizată pentru a se potrivi cerințelor și misiunilor afacerii dumneavoastră: de la servicii de conectivitate pentru a mări potențialul vehiculului dumneavoastră, până la un set de soluții personalizate pentru piața post vânzare care să vă fie alături în fiecare moment al călătoriei! IVECO ON este de partea dumneavoastră, livrând beneficii reale afacerii dumneavoastră. Puteți alege oferta de servicii dintre următoarele variante:

FLEET; pentru a vă gestiona flota monitorizând consumul de combustibil al vehiculelor și șoferii, pentru a planifica misiunile acestora, pentru a optimiza rutele și pentru expedierea ordinelor.

UPTIME; pentru a menține vehiculul dumneavoastră întotdeauna pe drum, anticipând și evitând defecțiuni neprevăzute. Asistența noastră rutieră va fi întotdeauna cu dumneavoastră.

CARE; pentru a fi liniștit știind ca avem grijă de dumneavoastră, de șoferul și de vehiculele dumneavoastră la drum. Monitorizarea unui vehicul specific și raportarea vă eliberează mintea și vă permit să vă concentrați exclusiv asupra muncii dumneavoastră, fără griji.

MAINTENANCE & REPAIR; pentru asistență specializată atunci când alegeți din oferta de contracte de întreținere personalizate.

PARTS; pentru a completa oferta IVECO ON alegând piese și accesorii IVECO originale.


SERVICII ȘI SOLUȚII PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA ÎNTOTDEAUNA.

IVECO ON - SERVICES AND PARTS
Șoferii dumneavoastră și consumul de combustibil sunt întotdeauna monitorizați

Reduceţi consumul de combustibil şi menţineţi ritmul afacerii dumneavoastrăIveco On Fleet

Gestionaţi flota şi datele mai simplu şi mai eficient. Vă putem ajuta să monitorizaţi consumul de combustibil al vehiculului dumneavoastră şi şoferii, să planificaţi activităţile zilnice ale acestora, să optimizaţi rutele şi să transmiteţi ordine. Creşteţi capacitățile de administrare ale flotei prin informaţii despre zilele de lucru ale şoferului şi asupra geolocaţiei! În plus, puteţi primi Consultanţă trimestrială de la Consultantul nostru TCO pentru a reduce consumul de combustibil și maximiza utilizarea vehiculului dumneavoastră.

SERVICII

 • Fleet management
 • IVECO web api
 • Professional fuel advising (Valabil doar pentru gama HEAVY)
 • Professional safe driving report (Valabil doar pentru gama HEAVY) newNU VEȚI LUCRA NICIODATĂ SINGUR

IVECO este gata să vă ajute oricând şi oriunde aveţi nevoieȘtim că afacerea dumneavoastră nu se poate opri.
Cu IVECO ON Uptime puteţi monitoriza şi optimiza timpul de funcţionare al vehiculului dumneavoastră.
Am conceput o serie de servicii, disponibile întotdeauna pentru a vă oferi asistenţă în cazul unei defecţiuni a vehiculului. Nu veţi fi niciodată singur. Centrul nostru de asistenţă pentru clienţi vă va ajuta să menţineţi vehiculul pe drum şi vă va oferi toată asistenţa de care aveţi nevoie.

SERVICII

 • IVECO Top Care
 • Monitorizare vehicul & Asistenţă la distanţă
 • Asistenţă Non-Stop

EVENIMENTE NEPREVĂZUTE?

EVENIMENTE NEPREVĂZUTE?

Bazaţi-vă pe IVECO Non-Stop, programul de asistenţă rutieră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămânăIntensificați experiența condusului

Viaţa la bord nu a fost niciodată atât de sigură şi de conectatăAveţi grijă de şoferii dumneavoastră în timp ce se află pe drum, oferindu-le rapoarte personalizate care se arată consumul de combustibil, presiunea de aer din anvelope şi stilul de condus, pentru a optimiza performanţa vehiculului dumneavoastră şi siguranţa şoferilor.

SERVICII

 • Raport “Smart”
 • Raport de siguranţă la condus new
 • Platforma & aplicaţie IVECO ON
 • Aplicaţia Easy WayÎNTOTDEAUNA ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ

IVECO vă menţine afacerea în mişcareAngajamentul IVECO este de a proteja valoarea, performanţa şi productivitatea vehiculului dumneavoastră în timp. Am creat soluţii care să se potrivească cerinţelor dumneavoastră cu contracte de Mentenanţă & Reparaţii.

SERVICII

 • Elements
 • Pay per use new
 • Flexible MaintenanceGĂSIȚI PIESA POTRIVITĂ PENTRU VEHICULUL DUMNEAVOASTRĂ

Vehiculul dumneavoastră merită ce este mai bun


Iveco On Parts

IVECO știe cât de importantă este minimizarea timpului de nefuncționare a vehiculului dumneavoastră și reluarea activității cât mai rapid posibil. Motivat de satisfacția clienților, IVECO investește constant în rețeaua sa de depozite de piese de schimb și servicii logistice pentru a ajunge prompt la dumneavoastră printr-un lanț de distribuție eficient și rapid:

✔︎ Peste 150 de specialiști de-a lungul Europei pentru a rezolva cazurile de livrări urgente
✔︎ 6 depozite în Europa
✔︎ Livrări în timpul zilei și nopții 24/7

PIESE IVECO ON,
AVEM SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU FIECARE VEHICUL


GENUINE
Piese originale de înaltă calitate asigură aceeași performanță IVECO ca în prima zi


REMAN
Piese remanufacturate
livrează aceeași
performanță ca cele noi


NEXPRO
A doua linie de piese la prețuri competitive pentru vehicule de peste 5 ani


LINIA DE ACCESORII

LINIA DE ACCESORII

Îmbunătăţiţi experienţa condusului cu o gamă largă de accesorii pentru a optimiza confortul înăuntrul și în afara cabineiSoluții personalizate nevoilor dumneavoastră

O suită de servicii complet integrate pentru a vă oferi ce este mai bun


PACHETUL SMART ŠI PACHETUL PREMIUM

Știm că fiecare afacere este diferită.
De aceea am creat o varietate de pachete pentru a se potrivi nevoilor și misiunilor diferiților clienți. Economisiți bani, vă îmbunătățiți performanța și ușurați munca alegând pachetul IVECO ON potrivit afacerii dumneavoastră.

Aflați mai mult despre noile servicii oferite gamelor IVECO DAILY și IVECO WAY!

IVECO ON
DAILY

Descărcați

IVECO ON
WAY RANGE

Descărcați