Iveco On - Fleet

Gestionați flota și datele mai simplu și mai eficient. Vă putem ajuta să monitorizați consumul de combustibil al vehiculului dumneavoastră și șoferii, să planificați activitățile lor zilnice, să optimizați rutele și să transmiteți ordine. Creșteți capacitățile de administrare a flotei prin informații despre zilele de lucru de lucru ale șoferului și asupra geolocației!
În plus, puteți primi Consultanta trimestriala de la Consultantul nostru TCO pentru a reduce consumul de combustibil și maximiza utilizarea vehiculului dumneavoastră.

Fleet management

Adăugaţi oferte modulare pentru a vă gestiona flota mai uşor şi mai eficient
GESTIONAREA FLOTEI

GESTIONAREA FLOTEI

Achiziţionaţi servicii modulare suplimentare pentru a vă gestiona mai uşor şi mai eficient flota. Vă putem ajuta să monitorizaţi consumul de combustibil şi şoferii autovehiculului dumneavoastră, şi, de asemenea, să planificaţi misiunile acestora, să optimizaţi rutele şi să expediaţi comenzile. Sporiţi capacitatea de administrare a flotei obţinând informaţii cu privire la zilele de lucru ale şoferului şi geolocalizare!

IVECO WEB API

Utilizaţi interfaţa web pentru integrarea flexibilă a datelor
INTERFAȚA PENTRU PROGRAMARE WEB IVECO

INTERFAȚA PENTRU PROGRAMARE WEB IVECO

Interfaţa de program pentru aplicaţie (API) permite integrarea flexibilă a datelor în sistemele proprii ale clientului şi facilitează gestionarea datelor generate de IVECO împreună cu cele provenite de la autovehiculele altor mărci într-un singur instrument.

PROFESSIONAL FUEL ADVISING

Reduceţi consumul de combustibil cu consultanţa oferită de Consilierul TCO
CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ PRIVIND CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

CONSULTANŢĂ PROFESIONALĂ PRIVIND CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

Expertul IVECO TCO vă va oferi trimestrial consultanţă şi sfaturi faţă în faţă cu privire la reducerea consumului de combustibil. Acesta asigură, de asemenea, monitorizarea şi generarea de alerte privind evenimentele care ar putea afecta consumul eficient de combustibil al autovehiculului, precum presiunea din pneuri sau înfundarea filtrului de combustibil şi a filtrului de aer, sporind la maximum posibilităţile dumneavoastră de utilizare a camionului.

Professional safe driving report

Sporiţi siguranţa pe drum cu consultanţa oferită de Consilierul TCO
RAPORT PROFESIONAL ASUPRA SIGURANȚEI CONDUSULUI

RAPORT PROFESIONAL ASUPRA SIGURANȚEI CONDUSULUI

Pe baza rezultatelor pe care le veți primi prin raportul Safe Driving, Consilierul nostru TCO vă va contacta trimestrial pentru a vă consilia asupra modului în care puteți îmbunătăți siguranța pe drum.

IVECO ON
DAILY

Descărcați broșura

IVECO ON
WAY RANGE

Descărcați broșura