ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑΣ

Τα πλεονεκτήματα του ανεμοθώρακα IVECO BUS είναι ορατά.

Οι ανεμοθώρακές μας κατασκευάζονται από συγκολλημένα φύλλα μεγάλου πάχους, με δύο φύλλα κρυστάλλου που ενώνονται με αυτοκόλλητη πλαστική μεμβράνη. Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό τζάμι απορροφά επίσης την ακτινοβολία UV, προστατεύοντας οδηγό και επιβάτες. Οι αυστηρές δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται οι ανεμοθώρακες διασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή σε κάθε είδους πρόσκρουση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

  • Μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ή ρήξης: τα θραύσματα του κρυστάλλου παραμένουν συγκολλημένα στη μεμβράνη PVC μηδενίζοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.
  • Ιδανική προστασία του θαλάμου επιβατών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Μια πρόσκρουση στο παρμπρίζ, ακόμη και ελαφρά, προκαλεί τον σχηματισμό εκατοντάδων μικροσκοπικών ρωγμών. Οι ρωγμές αυτές μπορούν να μεγαλώσουν από επόμενα χτυπήματα. Αν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με τον τεχνικό της IVECO BUS και ζητήστε την επισκευή το ταχύτερο δυνατό.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται με πρώτες ύλες κατώτερης ποιότητας, ενώ διαφέρει και η διαδικασία παραγωγής. Τα ανταλλακτικά που παράγονται χωρίς μήτρες ή χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που δεν είναι ειδικός για τα μοντέλα της IVECO BUS είναι ακατάλληλα προϊόντα που παρουσιάζουν πλήθος προβλημάτων μετά την τοποθέτηση στο όχημα.

Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη το design, τα ανταλλακτικά αυτά φθείρονται γρήγορα, προσφέρουν μικρότερη αντοχή στα χτυπήματα και είναι πιο ευαίσθητα στις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Τα προβλήματα είναι τόσο πολλά που, σε τελική ανάλυση, το κόστος τους αποδεικνύεται μεγαλύτερο ακόμη και αν έχουν χαμηλότερη τιμή αγοράς.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ