ΦΡΕΝΑ

Οι καλύτερες επιδόσεις με ελαχιστοποίηση του κινδύνου με το σύστημα πέδησης IVECO BUS.

Το σύστημα πέδησης είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα ασφαλείας του οχήματος. Η ασφάλεια του οδηγού, των επιβατών και των άλλων χρηστών του δρόμου, πεζών ή άλλων οχημάτων, εξαρτάται άμεσα από το σύστημα πέδησης.

Οι δίσκοι Star Pillar® είναι διαθέσιμοι στα μοντέλα Crossway, Magelys, Arway και Evadys και παρέχουν εξαιρετική αντοχή στις θερμικές ρηγματώσεις χάρη στο αποκλειστικό σύστημα με αστεροειδή pillar. Η τεχνολογία Star Pillar® είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας των μηχανικών μας, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πιο ανθεκτική και οικονομική τεχνολογία με χαμηλότερο βάρος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

  • Μικρότερο βάρος από 7 έως 10% σε σχέση με τους δίσκους του ανταγωνισμού
  • Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
  • Μείωση της συχνότητας συντήρησης χάρη στη μεγαλύτερη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Όταν αγοράζετε υγρά φρένων, ζητήστε από τον τεχνικό να ελέγξει το σημείο βρασμού. Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία ή καλέστε μας τηλεφωνικά.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

​Το σύστημα πέδησης IVECO BUS έχει ελεγχθεί σε πάγκο δοκιμών στον οποίο εκτελούνται ένα εκατομμύριο κινήσεις πέδησης σε ποικίλες συνθήκες. Στη συνέχεια, το σύστημα υποβάλλεται σε δοκιμές στον δρόμο για 100.000 km, σε πραγματικές συνθήκες και σε όλες τις εποχές!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ