TUULILASIT

IVECO BUS -tuulilasien avulla saavutettavat edut näkyvät selvästi.

Tuulilasimme on valmistettu paksusta laminoidusta lasista, joissa on kaksi lasilevyä, joita tarttuva muovikalvo pitää yhdessä. Huippukestävä lasi estää lisäksi UV-säteilyn ja ennaltaehkäiseen kuljettajien ja matkustajien altistumisen sille. Lasit ovat läpäisseet tiukat testit, joissa niiden kestävyys on todettu kaikentyyppisissä törmäyksissä.

TUOTTEEN EDUT:

Parempi kestävyys törmäyksen tai rikkoutumisen tapauksessa: lasin sirpaleet jäävät kiinni PVC-kalvoon, mikä estää kaikenlaiset tapaturmavaarat.

Hyvä suojaus ajoneuvon kuljettajan ja matkustajan tilassa

AMMATTILAISEN NEUVO:

Pienikin isku tuulilasiin saa aikaan satoja pieniä halkeamia, jotka saattavat levitä pienestäkin kosketuksesta. Jos näin tapahtuu, ota yhteyttä IVECO BUS -asiantuntijaasi ja huolehdi sen korjauksesta mahdollisimman pian.

TIESITKÖ?

Korvaavissa osissa käytetyt materiaalit ovat heikkoa laatua, joiden valmistuksessa on säästetty huomattavasti. Osat, jotka on valmistettu ilman muotteja tai käyttämällä välineitä, jotka eivät vastaa IVECO BUS -malleja, eivät ole yhdenmukaisia tuotteita, ja niistä aiheutuu ongelmia ajoneuvoon asetettaessa.

Huonon rakenteen lisäksi nämä osat heikkenevät nopeasti, eivät kestä hyvin iskuja ja ovat alttiimpia ympäristöolosuhteiden vaikutuksille. On olemassa monia syitä, joiden vuoksi kyseiset halvat osat tulevat lopulta kalliiksi.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ