JARRUTUS

Valitse maksimaalinen suorituskyky ja minimaaliset riskit IVECO BUS -jarrutusjärjestelmällä.

Jarrutusjärjestelmä on ajoneuvon tärkein turvallisuusosa. Kuljettajan, matkustajien ja muiden tiellä kulkevien, sekä jalankulkijoiden että muiden ajoneuvojen, turvallisuus on suoraan verrannollinen jarrutusjärjestelmän tehokkuuteen.

Crossway, Magelys, Arway ja Evadys-malleissa saatavilla olevat Star Pillar®-levyt tarjoavat erinomaista lämpökrakkauksen sietokykyä ainutlaatuisen tähden muotoisen pylvästuuletusjärjestelmän ansiosta. Star Pillar® -teknologia on tulosta insinööriemme monen vuoden tutkimuksista, joiden ansiosta on kyetty luomaan kevyempi, kestävämpi ja taloudellisempi teknologia.TUOTTEEN EDUT:

  • 7-10 % kevyempi kuin kilpailijoiden levyt
  • Polttoainetehokkuus
  • Pienemmät huoltoaikavälit korkeiden lämpötilojen paremman sietokyvyn ansiostaJarrutus

AMMATTILAISEN NEUVO:

Kun ostat jarrunestettä, pyydä ammattilaista tarkistamaan sen kiehumispisteen. Sovi tapaaminen paikalliselle jälleenmyyjälle tai soita meille, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää aiheesta.

TIESITKÖ?

​IVECO BUS -jarrutusjärjestelmä on testattu koestuspenkillä simuloimalla miljoona jarrutustilannetta eri olosuhteissa. Tämän jälkeen se on testattu tiellä 100 000 kilometrin matkalla todellisissa olosuhteissa kaikkina neljänä vuodenaikana!

ETSI JÄLLEENMYYJÄ