JÄLKIMARKKINAPALVELUT

IVECO BUS IN, VALITSET KORKEALAATUISTA PALVELUA SINULLE JA LIIKETOIMINNALLESI.
IVECO BUS tarjoaa sinulle täysin omistautuneen jälkimarkkina -rakenteen, johon kuuluu 2000 tuki- ja palvelupistettä Euroopassa: tiimi ammattilaisia, jotka työskentelevät vuorokauden ympäri auttaakseen sinua kokemuksellaan ja asiakasta kunnioittaen missä ja milloin tahansa.

MIKSI KANNATTAA VALITA IVECON ALKUPERÄISIÄ OSIA
Kun valitset IVECOn alkuperäisiä osia olet varma, että hyödyt suuren valmistajan tarjoamasta kokemuksesta ja palveluvalikoimasta. Yhden kerran osaava ja luotettava jälkimarkkina -palvelu, joka vastaa aina vaativimpiin vaatimuksiin.

Alkuperäiset IVECO-varaosat ovat parhaiden teollisuuskumppaneiden jatkuvan tutkimus- ja valintaprosessin lopputulosta. IVECOn alkuperäisten osien laatu taataan tuotannon ja valmistuksen aikana tehdyissä useissa testeissä ja tarkastuksissa.

IVECO BUS in Osat ja palvelut tarjoaa sinulle odotuksiasi vastaavaa osaamista, jotta sinä voit säilyttää ajoneuvosi täydellisessä kunnossa ja varmistua optimaalisista käyttöolosuhteista.

AINA VALMIINA, AINA LÄHELLÄ SINUA, MISSÄ TAHANSA OLETKIN
Kun tarvitset apua, ota yhteyttä tiepalveluun, joka palvelee 24 tuntia 7 päivänä viikossa. Suomenkielinen asiakaspalvelijamme kerää kaikki tarvittavat tiedot aktivoidakseen lähimmän korjaamon avuksesi – läpi Euroopan. Asiakaspalvelumme seuraa tapahtumakulkua niin kauan kunnes auto on takaisin jälleen tiellä, ja Ivecon tavoitteena on seisonta-aika pitää niin lyhyenä kuin mahdollista.

IVECO tiepalvelu Suomi: + 358 (0) 2000 6000