IN-MOTION-CHARGING

UUSI SÄHKÖISEN LIIKENTEEN IDEA

IVECO BUS, julkisen liikenteen protagonisti, uudistaa johdinauton käsitteen: sähköinen, lujatekoinen ja kehittynyt ajoneuvo. In-Motion-Charging on sähkölinja-auton käsite, jolla on tärkeitä etuja verrattuna yksinomaan akkukäyttöisiin linja-autoihin.

IVECO BUSILLA on laaja valikoima päästöttömiä, In-Motion-Charging-tekniikalla varustettuja linja-autoja. Siihen kuuluu sekä yksiosaisia että nivelbusseja, perinteisiä linja-automalleja ja BRT-premiumpaketteja, kuten Crealis.

Parhaiden käyttöolosuhteiden tarjoamiseksi IVECO BUS antaa teknistä neuvontaa julkisesta liikenteestä vastaaville viranomaisille, operaattoreille ja liikennekonsulteille, koskien dynaamista toimintaa, matkustajakapasiteettia ja lämpömukavuutta sekä ilmajohtojen alla tai akuilla ajettujen reittiosuuksien energiankäytön tietokonesimulointia.

Euroopassa on käytössä yli 800 IVECO BUSIN valmistamaa johdinautoa. IVECO BUS valitsi uuden sukupolven johtavan ajoneuvon teknologian ja palvelun alalla. Niitä on valmistettu yli 14 000: Škoda Electric.

 


KOKOAIKAINEN & PÄÄSTÖTÖN PALVELU

In-Motion-Charging on sähkölinja-auto, jonka ajoakut ladataan, kun linja-auto on kytketty molempiin ilmajohtoihin.

KAUPUNKIARKKITEHTUURISTA HUOLEHTIMINEN

Päästötön toiminta ilman ilmajohtoja mahdollistaa uudella tavalla pääsyn kaupunkien keskustoihin.

ALHAISEMMAT ENERGIAKUSTANNUKSET

In-Motion-Charging mahdollistaa päästöttömien linja-autoprojektien infrastruktuuri-investointien ja latauskustannusten optimoinnin.

SUORITUSKYKY ILMAN KOMPROMISSEJA

Päästöttömän toiminnan tärkeimmät haasteet ovat toimintasäde ja lämpömukavuus.