KORKEA ARVOSTUS

VETOVOIMAISEMMAT AJONEUVOT.
IVECO BUS -tuotemuotoilu on helposti tunnistettava. Modernit ja katseenvangitsevat muodot, jotka on suunniteltu tarjoamaan parasta aerodynaamista suorituskykyä, hehkuvat vahvasti tyylikästä, arvovaltaista ja innovoivaa tunnetta. IVECO BUS -ajoneuvot kääntävät aina katseet, liikkuivatpa ne kaupungissa tai sen ulkopuolella.

ENTISTÄ ARVOSTETUMPAA MUOTOILUA.
Uuden IVECO BUS -malliston herättämän vahvan tuttuuden tunteen lisäksi on olemassa myös muita näkökulmia, joihin tarkkaan harkittu muotoilumme vaikuttaa. Komponenttien tehostamisella tarkoitetaan kykyä valmistaa erilaisia malleja samasta alustasta lähtien, mikä johtaa tuotantokulujen alenemiseen ja nopeampiin tuotantoaikoihin. Kaikki komponentit on suunniteltu niin, että ne ovat helposti ja nopeasti vaihdettavissa huollon helpottamiseksi ja häiriöajan pienentämiseksi.

ERINOMAISTA MUKAVUUTTA KAIKILLE.
Kuljettajien ja matkustajien mukavuus on tärkeimpiä prioriteettejamme. Edistyneiden ja erittäin mukavien istuinten, ergonomisen komentojen sijoituksen, helposti säädeltävän ilmastoinnin ja panoraamanäkymän ansiosta kuljettaja on rennompi ja keskittyneempi jopa pitkillä ajomatkoilla. Tuotteille asettamamme tavoitteiden mukaisesti matkustajien on helppo tulla ajoneuvoon sisään ja astua ajoneuvosta ulos. Lisäksi matkustajat voivat nauttia kaupunkibussien valoisasta ja tilavasta ilmapiiristä tai keski- ja pitkien matkojen bussien paremmasta mukavuudesta ja hiljaisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä.