Iveco On -  Repair and Maintenance
IVECOs vigtigste opgave er at beskytte værdien, ydeevnen og produktiviteten af dit køretøj over tid. Vi har skabt løsninger, der matcher dine behov med skræddersyede service- og reparationsaftaler.

Elements

Service- og reparationsaftaler

IVECO ELEMENTS

For altid at kunne tilbyde dig den bedst mulige service har Iveco udviklet ELEMENTS: Et bredt udbud af skræddersyede serviceaftaler til at holde dit køretøj i køreklar stand. ELEMENTS tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser. af meget høj kvalitet med det formål at sikre køretøjet lang levetid under enhver form for anvendelse. Netop den store fleksibilitet gør ELEMENTS så fordelagtig. Du kan vælge det serviceniveau, der passer bedst til din virksomhed, så du dermed kender de faste omkostninger ved at være Iveco kunde.

med valget af IVECO har du truffet et kvalitetsvalg - for dig og din virksomhed. IVECO giver dig ro i sindet med et dedikeret supportnetværk og 2000 værksteder i Europa: Et team af professionelle eksperter arbejder dag og nat for at hjælpe dig - hvor og hvornår du har brug for det.

ELEMENTS er en perfekt kombination af proffesionel service, originale reservede og adgang til et stort europæisk netværk.

ELEMENTS:
KUNDETILPASSEDE SERVICEPAKKER

SERVICE

Service, smøring, olie- og væskeskift i henhold til service- og reparationshåndbogen.
DRIVLINE

Motor, indsprøjtningssystem, gearkasse, kardan- og bagaksel.
EXTRA DRIVLINE

Komponenter der ikke allerede er dækket af Drivline garantien, f.eks. det elektriske system.
SLITAGE

Kobling, bremseklodser, bremseskiver, tromlebremser, justering af tromlebremser.

FORDELENE VED ELEMENTS SERVICEPAKKER

  • Høj udnyttelsesgrad af køretøjet takket være anvendelse af en fastlagt serviceplan udarbejdet af IVECO, samt en mere effektiv tilrettelæggelse af reparationsarbejdet;
  • Høj kvalitet af service og reparationer udført ved brug af originale reservedele på Iveco’s netværk af specialiserede værksteder;
  • Højere restværdi for kunden for at bevare værdien af hans investering;
  • Klare og afgrænsede omkostninger, jævnt fordelt over tid. Forenklet budgetstyring;
  • Mindre administrativt arbejde.

FORDELENE VED ELEMENTS SERVICEPAKKER

KONTRAKT PÅ PLANLAGT SERVICE OG REPARATIONER

IVECO har skabt ELEMENTS for at tilbyde dig det bedste af det bedste. Det er en bred vifte af skræddersyede servicepakker, der er designet til at holde dit køretøj på vejen med minimale stop til service og reparationer.

Pay per use

Du betaler kun for de faktiske omkostninger
PAY PER USE

PAY PER USE

Prøv den nye formel SERVICE & REPARATION PAY PER USE: den leveres med 2XL og 3XL Elements-pakkerne! Du betaler via abonnement, og alt efter din faktiske anvendelse og kilometertal vil du få en tillægsopkrævning eller tilbagebetaling for den service, du ikke har brugt. Du betaler kun for de faktiske omkostninger. Så skræddersyet, så let!

Flexible Maintenance

Maksimer dit serviceinterval
FLEKSIBEL VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION

FLEKSIBEL VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION

Reducer risikoen for dyre og uforudsete driftsstop. Vi optimerer dine serviceintervaller ved at overvåge dit opkoblede køretøjsdata og brugsmønster.

UDVIDET GARANTI

Vælg den form for udvidet garanti, som du har brug for

UDVIDET GARANTI

IVECO tilbyder dig Udvidet garantiservice med udvidede garantiordninger for henholdsvis servicepakkerne ”DRIVLINE” og ”EKSTRA DRIVLINE” som du kan tilkøbe ud fra dine personlige behov.

I længere tid vil du være sikker på at dit køretøj vil blive repareret med den enestående ekspertise, der er kendetegnende IVECO’s After Sales servicenetværk. Og med den Udvidede garantiservice er du berettiget til 24 timers vejhjælp.

IVECO ON
DAILY

Download brochure

IVECO ON
WAY RANGE

Download brochure