IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

Den nye IVECO DRIVER PAL , den banebrydende vokale og digitale førerledsager, der gør det muligt for føreren at tage sit digitale liv med på turen, interagere med sit køretøj og kørefællesskabet og få adgang til IVECO's forbundne tjenester med stemmekommandoer via Amazon Alexa, går nu til det næste niveau!

KOMFORT
I det intelligente førerhus, hvor Alexa er fuldt integreret i køretøjet, kan førerne interagere med deres lastbil og betjene alle reguleringselementer i førerhuset ved blot at bruge deres stemme.

SIKKERHED
Førerne får med deres stemmeledsager en mere sikker køreoplevelse med færre forstyrrelser, hvor de tager sig af sekundære opgaver med deres stemme, så de kan holde fokus på missionen.

PRODUKTIVITET
Med den nye, innovative stemmetjeneste kan førerne styre deres ruteplanlægning med stemmen, kontrollere deres køretøjs sundhedsstatus, bede om hjælp til at undgå uplanlagte stop og forsinkelser med oplysninger om trafikpropper, vejrforhold og andre forstyrrelser.

FÆLLESSKAB
Med IVECO DRIVER PAL er førerne forbundet med førerfællesskabet. De kan trygt kommunikere med andre førere, dele oplysninger og rådgivning på deres rute – og sproget er ingen hindring, fordi deres IVECO-stemmeledsager oversætter for dem.

HVAD NYT?

Flere funktioner i førerens stemmeledsager med MYIVECO.

Som en del af IVECO's kundecentrerede kontinuerlige forbedringsproces er førerens stemmeledsager IVECO DRIVER PAL blevet forbedret med nye funktioner, der vil gøre førerens liv endnu nemmere, mere produktivt og sikrere.


NYE FUNKTIONER i MYIVECO:
✔︎ Den nye funktionalitet til køretøjslokalisering
✔︎ Den forbedrede stemmeanmodning "Open MYIVECO" (Åbn MYIVECO)
✔︎ Nye funktioner, der hjælper med at maksimere køretøjets oppetid
✔︎ Flere reguleringselementer i kabinen.

IVECO ON - DRIVER PAL

NYE FUNKTIONER

Nye funktioner, der vil gøre førerens liv endnu lettere

IVECO har forbedret førerens stemmeledsager, IVECO Driver Pal, med nye funktioner, der vil gøre det endnu nemmere for førerne af deres køretøjer IVECO Daily og IVECO S-Way at øge deres produktivitet og komfort og maksimere køretøjernes oppetid.

 style=

NY KØRETØJSLOKALISERING

Den funktion til køretøjslokalisering sparer tid, når køretøjets parkering skal findes.

De nye funktioner inkluderer nyttige tidsbesparelser, der vil resultere i større produktivitet. Med funktionaliteten til køretøjslokalisering vil føreren være i stand til at bruge Driver Pal MYIVECO til at spørge vokalt "Where is my vehicle?" (Hvor er mit køretøj?) for at få adressen, hvor køretøjet er parkeret, så der ikke spildes tid på at lede efter det.

Funktionen kan også bruges inde i førerhuset, hvis føreren har brug for at kende navnet på den aktuelle gade, og ingen gadeskilte er synlige.
Førere, hvis arbejdsgivere har leveringsaftaler med et bestemt brændstofselskab, har ingen problemer med at finde den nærmeste tankstation ved blot at bede MYIVECO om at søge efter mærke.

OPEN MYIVECO (ÅBN MYIVECO)

Den forbedrede stemmeanmodning "Open MYIVECO" (Åbn MYIVECO) vil nu fungere som en stemmevejledning, der hjælper føreren med hurtigt at navigere i de mest anvendte kommandoer og forblive åben for at muliggøre en naturlig og hurtig interaktion.

Forbedringen af stemmekommandoen "Open MYIVECO" (Åbn MYIVECO) udgør en betydelig forbedring af brugeroplevelsen og giver hurtigere adgang til hovedfunktionerne. Den fungerer som en stemmevejledning, der hjælper føreren med at huske, hvordan IVECO Driver Pal anmodes om oplysninger om lastbilen, og den giver en hurtig vejledning til de hyppigste og mest nyttige kommandoer.

Når "Open MYIVECO" (Åbn MYIVECO) er aktiveret, forbliver funktionen åben og er klar til at svare på andre direkte anmodninger såsom "What is the vehicle status?" (Hvad er køretøjets status?) eller "How is my driving style?" (Hvordan er min kørestil?), så der opnås en mere naturlig og fleksibel interaktion. Funktionen kan nemt lukkes med den enkle stemmekommando "Stop".

MAKSIMER KØRETØJETS OPPETID

Nye funktioner, der hjælper med at maksimere køretøjets oppetid, omfatter muligheden for at anmode om IVECO's Assistance Non Stop-tjeneste via stemmekommandoer og integration af pushmeddelelser for at få vedligeholdelsesoplysninger i realtid.

En anden gruppe nye funktioner vil hjælpe førerne med at maksimere køretøjets oppetid. I tilfælde af et teknisk problem eller nedbrud kan føreren kontakte IVECO's Assistance Non-Stop-tjeneste via stemmekommandoer i stedet for at bruge en mobilapp eller infotainmentsystemet. Nye meddelelser vil gøre det meget nemt at organisere vedligeholdelse og forhindre problemer: IVECO Driver Pal minder føreren om, hvornår den næste vedligeholdelse skal udføres, og advarer, når Over The Air-opdateringer er tilgængelige, så de kan planlægges, når det er praktisk.

De ekstra meddelelser om klimaindstillinger og -planlægning, kontrolrum og Over The Air-advarsler vil også blive sendt til førerens mobile enhed i appsene IVECO Easy Way og IVECO Easy Daily. Det er en nyttig egenskab, når føreren fjernbetjener funktioner som f.eks. klimaplanlægning.

REGULERINGSELEMENTER I KABINEN

Yderligere reguleringselementer i kabinen kan aktiveres via stemmekommandoer, og det forbedrer førerens komfort og sikkerhed

Komfort og sikkerhed på IVECO S-Way vil blive forbedret med den nye IVECO Driver Pal-funktion, der gør det muligt for føreren at aktivere yderligere reguleringselementer i kabinen for at åbne og lukke vinduerne, f.eks. ved et betalingsanlæg, styre soltaget eller tænde og slukke for infotainment, når føreren hviler sig i kabinen.

IVECO har også udvidet de oplysninger, som førere modtager via MYCOMMUNITY, der nu omfatter detaljer om, hvor mange brugere der har lyttet til de meddelelser, som er sendt via funktionen.