IVECO blev grundlagt i 1975:
lad os fejre første 40 år sammen!

IVECO: 40 års succes, 150 års erfaring

IVECO kan i år fejre sin 40 års fødselsdag. Det er en vigtig milepæl for en virksomhed, som har været med til at skabe historie inden for erhvervstransporten på verdensplan.

​Udfordringen af markedet startede i 1975, da IVECO opstod af sammenslutningen af fem virksomheder med mere end 150 år erfaring i konstruktion og fremstilling af erhvervskøretøjer, Magirus Deutz, Fiat, Lancia, Unic og OM. Gennem opkøb, alliancer og internationale joint ventures har IVECO ​indtaget en fremtrædende plads blandt de førende aktører inden for vejtransporten. Virksomheden er blevet en koncern med en solid know-how, som leverer det bedste inden for teknologisk innovation og har vundet indpas, på det produktive og kommercielle plan, på de vigtigste traditionelle og nye markeder.

I dag har IVECO produktionsanlæg i Europa, Kina, Australien, Brasilien og Afrika og er til stede med sine salgskontorer i over 160 lande.
Takket være den vedvarende teknologiske udvikling har IVECO opnået mange priser i årenes løb, herunder anerkendelsen af Stralis som International Truck of the year 2013 og kåringen af Daily som International Van of the year 2015.

Fyrre års succeshistorie, 150 års erfaring sammen med vores kunder, med flotte præstationer og køretøjer, der er blevet toneangivende på landevejene i hele verden, og som den dag i dag formidler et budskab om driftssikkerhed, teknologisk fornyelse og bæredygtig transport.​