Forhandlere og serviceværksteder

​Uanset hvor du er i Danmark, er du aldrig langt fra en af vores 27 certificerede Iveco-forhandlere og 34 autoriserede serviceværksteder.

Vores forhandlere og serviceværksteder er fordelt over hele Danmark, så du har altid nem adgang til Iveco. Vores forhandlere har indgående erfaring med salg til professionelle; de kender transportverdenen bedre end nogen anden, og de ved derfor, hvordan de skal løse dine behov. Det betyder, at du hos Iveco kan føle dig sikker på, at du får netop den varevogn eller lastbil, der kan løse dine opgaver.

Samtidig ved vores medarbejdere, hvor meget det betyder for din virksomheds omsætning og omdømme, hvis din bil holder stille – og vi gør alt for, at du er tilbage på vejen hurtigt.

Ivecos forhandlerne arbejder ikke alene. Deres aktiviteter supporteres af et team af Iveco medarbejdere, der arbejder målrettet for at sikre, at Ivecos biler kommer tilbage på vejene hurtigst; uanset om det handler om at håndtere en lastbil, der er brudt sammen i den anden ende af Europa, yde teknisk support til en mekaniker eller få en reservedel lynhurtigt frem med fly.

Du kan finde din nærmeste forhandler under "Find Forhandler"

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: a50e479f-79ef-8089-73e1-a3017115246e.