GØR DIN IVECO TIL DIN IVECO

Det er nemt at gøre din arbejdsdag bag rattet endnu mere underholdende og unik. Vi tilbyder et kæmpe sortiment af tilbehør, der er skabt for at du kan skabe præcis den IVECO, du ønsker dig.

Afhængigt af din personlighed og forretning, kan du gøre din IVECO endnu mere personlig med et bredt udvalg af muligheder ... eller endnu mere brændstofbesparende med unikke og flotte aerodynamiske løsninger.

Ekstra sikkerhedssystemer kan aktivt eller passivt hjælpe dig med at beskytte dig og dit køretøj, og hi-tech løsninger giver dig fremtiden i kabinen allerede i dag.

Fx kan du booste konnektiviteten med GPS eller få et et avanceret multimediesystem, der gør din hverdag både lettere og mere behagelig.

DERFOR SKAL DIN IVECO HAVE EKSTRAUDSTYR


IVECO Accessories Versatility

Personlighed
Du får en IVECO, der matcher din personlighed og dit arbejdsliv
IVECO Accessories Safety

Sikkerhed
Du forbedrer sikkerheden for dig selv, dit køretøj og andre trafikanter
IVECO Accessories Profitability

Økonomi
En mere komfortabel og rar køreoplevelse gør dig mindre træt og mere effektiv.

Unikke køreoplevelser starter her

Daily tilbehør

NY SERIE AF TILBEHØR TIL DIN DAILY

New Daily er fra starten tænkt og bygget til at opfylde alle behov inden for nærdistruíbution. Derfor er den propfuld af avanceret teknologi og er selvfølgelig stadig lige så stærk, alsidig, økonomisk og driftssikker som altid. Altså den perfekte medarbejder!

  • En ny serie af aerodynamiske løsninger (bl.a. spoilers), forbedrer effektiviteten og sparer samtidig brændstof og CO2 emissioner.
  • Nye aktive og passive sikkerhedssystemer sørger for maksimal beskyttelse af dig og din Daily i hverdagen
  • Ny serie af topmoderne konnektivitets-løsninger og et helt nyt multimediesystem plus Wi-Fi bak-kamera og Qi smartphone holder.

Daily tilbehør
ALLE MULIGHEDER ER ÅBNE
Hvis du har brug for endnu mere plads, end din IVECO i forvejen byder på, kan du udstyre den med tagbagagebærer, rørholder, stige eller gulvplatform. Hvis du har brug for ekstra beskyttelse af varerummet, kan du få en beklædning, der er ekstremt modstandsdygtig over for fugtighed, kemiske midler og ridser.
ENDNU BEDRE BRÆNDSTOFØKONOMI
Vi har udviklet et nyt aerodynamisk sæt, der både ser godt ud og er omhyggeligt testet både i vindtunnel og på hverdagens veje og bevisligt reducerer brændstofforbruget.
ENDNU STØRRE SIKKERHED
Din DAILYs aktive og passive sikkerhedssystemer sikrer både dig og dit køretøj hver eneste dag. Kængurugitteret, der er EU-certificeret, sikrer ekstra frontbeskyttelse, mens sidebeskyttelsen af rustfrit stål forebygger skader på køretøjets sider og chassis. Bakkameraernes høje kvalitet sørger for skarpere fokus og større synsvinkel, når du manøvrerer i svævne omgivelser.
SIKKER OG SJOV HI-TECH
Du kan vælge mellem et stort sortiment af lydanlæg, navigationssystemer og det avancerede "IVECO Cam" bakkamera, der kan bruges med måde smartphone og tablet (Android/iOS) som monitor.
KONNEKTIVITET
Det nye multimediesystem, en ny generation af GPS, og Wi-Fi bakkameraet gør, at du altid er i tæt kontakt med dine omgivelser. Med Qi smartphone holderen har du altid din smartphone inden for nem rækkevidde og kan genoplade kompatible smartphones uden kabler.
KOMFORT
Skræddersy din IVECOs komfort med et omfattende udvalg af tilbehør der gør din hverdag meget mere behagelig. Fx sædeovertræk, køleskab, kaffemaskine og rengøringssæt.

TEKNOLOGI, SIKKERHED OG KOMFORT

Eurocargo tilbehør

NY SERIE AF TILBEHØR TIL DIN EUROCARGO

Eurocargo har altid været foran konkurrenterne og et referencepunkt i branchen på grund af dens unikke kombination af højteknologi, pålidelighed og alsidighed. Og den nye Eurocargo er endnu mere stilfuld, bæredygtig, effektiv og letkørt end nogensinde før.

IVECO tilbyder en serie af produkter, som er specifikt designet til at booste din Eurocargos udseende, komfort, sikkerhed og ydeevne.

EUROCARGO tilbehør
ALSIDIGHED
Design og funktionalitet er nøgleord for den æstetiske tilbehørsserie: Lette ABS plastcovers matcher køretøjets design og beskytter spejlene, og unikke kængurugitre der er specifikt designet til at fremhæve fronten på køretøjet og give den et råt og robust look.
RENTABILITET
Originale IVECO spoilere er justerbare, robuste og ekstra lette, da de er opbygget med strukturwebbing og interne ribber af resin. Kombineret med rude-deflektorerne gør de aerodynamikken endnu bedre - og brændstofforbruget endnu lavere.
SIKKERHED
IVECO tilbyder et komplet sortiment af professionelle sikkerheds-løsninger af høj kvalitet ned i de mindste detaljer: Fx bakkameraer der giver maksimalt udsyn og øget sikkerhed under manøvrer på snævre steder - plus alarmer, tyverisikret brændstofsystem, horn og meget mere, der gør førerens arbejsdag mere tryg.
HI-TECH
Vores mission er at forbedre arbejdsmiljøet i førerhuset. Det gør vi bl.a. med en serie af højtydende radioer, navigationsudstyr af den nyeste generation og en effektiv smartphone- og tabletholder. Eurocargo er en super arbejdsplads!
KOMFORT

VÆLG EN KØREOPLEVELSE UDEN MODSTYKKE

S-WAY tilbehør

OVERSIGT OVER NYT S-WAY TILBEHØR

IVECO S-WAY er en komplet transportløsning designet til at gøre førerens liv nemmere og give ejerne mulighed for at drive lastbilen effektivt, rentabelt og bæredygtigt.

Derfor tilbyder IVECO nu en ny generation af specifikt udviklet tilbehør, der kan tilpasses alle behov og maksimerer din personlige oplevelse med din NYE IVECO S-WAY.

S-WAY tilbehør
ALSIDIGHED
Hver enkelt detalje er omhyggeligt designet til at maksimere præstationer og effektivitet. Førsteklasses materialer og omhyggelig testning gør monteringen nem. Det nye LED baggrundsbelyste cover er den perfekte ramme for din virksomheds logo, mens frontens kraftfulde, forkromedede elementer styrker din firmaidentitet.
RENTABILITET
Kombinationen af det aerodynamiske sæt, solskærmen og deflektoren reducerer vindmodstanden, og sammen med systemerne til sikring mod brændstoftyveri og overvågning af dæktrykket garanterer det dig en brændstofbesparelse.
SIKKERHED
Vi har forbedret S-WAYs sikkerhed ved at udvikle et komplet bakkamerasystem med et unikt, opvarmet kamera, der gør det nemt at manøvrere køretøjet selv under ekstreme vejrforhold. Pneumatisk horn og et stort sortiment af reflekterende tilbehør, vil sikre maksimal opmærksomhed på vejen.
KOMFORT
Et godt liv ombord er mantraet for Comfort tilbehørsserien. Den nye mikroovn gør det nemt at føle dig hjemme og med den nye LED belysning med USB-tilslutning kan du og evt. passagerer slappe af og læse en god bog om aftenen. De nye sædebetræk og måtter er designet til at opfylde alle behov - fra byggepladsen til langturskørsel.
HI-TECH
Med HI-TECH tilbehørs-serien kan du få alt det nyeste inden for teknologi og infotainment. Masser af muligheder med ét eneste formål: At gøre dit arbejde og livet i kabinen mere behageligt.

En nydesignet holder til montering på instrumentbordet har USB-port og er skræddersyet til at fastholde og oplade din mobil og tablet. Du kan matche det med det nye avancerede og brugervenlige lyd- og videosystem - så bliver det en endnu større fornøjelse at slappe af undervejs.